Halaman

Ke Kaison

Asha Lya | Mac 31, 2014 | 11Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Macam dah agak lama Lya tak
update sebarang entri di sebelah malam.
Maklumla jarang dah Lya top up nie internet.
Malas sesangat.
 
 
Lya kan kalau pergi Kaison memang tak sah
ada ja nak merembat sesuatu.Sabtu lepas jenjalan
kononnya nak mencari bunga. Bukan je bunga
Lya beli ini sekali Lya rembat.
 


frame bersama bekas kotak polkadot (sudah tentu biru favourite my colour)


Suka sangat masuk ke Kaison sebab barang hiasannya comel-comel.
Oh a bunga tu Lya ada buat DIY something. Nanti La tunjuk
apa yang Lya buat dengan bunga tu.


Selamat beristirehat..Daaaa

Terima Kasih

11 ulasan:

  1. Dah lama tak melawat kat sini, saya tak pernah masuk lagi kedai Kaison, soon be there :)

    BalasPadam
  2. Memang suka sgt pg Kaison, tapi kena tahan hati kalau tengah berjimat. Hehe window shopping ja :)

    BalasPadam
  3. Dik An pun kalau nmpak barang comel2 macam tu memang haruslah nak beli huhu..

    BalasPadam
  4. Photo Frame tu kalo di-add-on some decoration mesti comel bile letak gamba..huhu..I also love Kaison..but jarang pegi..huhu

    BalasPadam
  5. wah.. comelnya kotak tu lya. :D

    BalasPadam
  6. masuk kaison mmg berhantu laa..daripada nak tgk2,,keluar mst ada je bnda yg kita beli..hahahaha...byk bnd yg cute miut dan murah paling penting..so no wonder la kenapa kaison bole maju dgn ada nya kuasa membeli dr perempuan..:)

    p/s : jgn lupa follow sy http://morn26.wordpress.com

    BalasPadam
  7. Wahh kotaknya pun menarik tu.. cute & kreatif..
    3x the kins.. :)

    BalasPadam
  8. salam. eh? minat biru jugak dia rupanya hiks ..sama la kita :D

    BalasPadam
  9. kaison tu mcm daiso ke.. banyak barang diy...

    BalasPadam
  10. hikhikhik samala kita lya, saya kalau pegi kaison kan mesti husband pesan "ibu kalau didalam tu jangan berjam-jam" hahaha sbb dulu husband pernah tgu dalam kereta, sekalinya sampai dia pergi tempat saya cari sy, dia igt saya dah hilang rupanya borong byk sakan hahahaha....

    BalasPadam
  11. My feverate shop.. kaison.. hoho. Xda brg nak bli pon mmg singgah cuci mata kat kaison.. hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign