Halaman

Pertemuan

Asha Lya | Mac 28, 2014 | 20Komen | >
Assalamualaikum


Firstly tq Zara coz sudi jumpa Lya.
Zara is pemilik cerita cinta vanilla & coklat.
Walaupun kitaorang sama-sama duk kat kk@Kota Kinabalu.
Bukan selalu ada masa free dapat jumpa face to face macam nie.
Memasing ada komitmen kan.
Kebetulan Zara ajak jumpa gi umah uzu sisnya weeding ahad lepas.
Apa lagi jomla pergi :)


Dapat juga jumpa blogger emas putih @uzu
First time juga kami jumpa..Sempatla juga berselfie ngan diorang.








gambar agak kurang jelas cilok dari wechat


Seronok dapat jumpa sesama bloger Sabahan.
Walaupun pertemuan hanya sekejap tapi bermakna.
Insya'Allah ada kesempatan lain jumpa lagi.


Wassalam


Terima Kasih

20 ulasan:

  1. wah seronoknye bertemu blogger lain ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok sekali sekala ada peluang berjumpa rakan d alam maya

      Padam
  2. wah.. best nya dapat jumpa rakan blogger.. menabung sharp dan inti.. salam jumaat lya.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe baru first time jumpa rakan bloger :)

      Padam
  3. ehhe..kenapa tak ajak saya sekali..saya pun kat kk juga..hihihi..tak malu....

    BalasPadam
  4. wahh..sabahan blogger..bila dapat join nie..

    BalasPadam
  5. seronoknya dapat jumpa blogger laen...

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum asha, bestnya jumpa uzu dengan zara. hehehe singgah menabung lazada sini~~~

    BalasPadam
  7. seronok blogger bertemu blogger...

    BalasPadam
  8. bestnya dapat jumpa blogger2 lain. :DDD

    BalasPadam
  9. amboi...seronok sakan dia ek..hehe :)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    BalasPadam
  11. Wahh seronokkan dpt berjumpa dgn blogger lain... best.. :)
    3x herbal essences..

    BalasPadam
  12. Wah bestnye dapat jumpa sesama blogger . Pyka pon teringin nak jumpe dgn blogger . Tapi kbnyakkan blogger duduk jaoh2 . Hehe :D

    BalasPadam
  13. Wah, seronoklah dah dapat jumpa face to face.

    BalasPadam
  14. Seronoknye dapat jumpa kawan blogger kan Asha :)

    BalasPadam
  15. cantik2.. comel2 org sabah kan..

    BalasPadam
  16. Lyaa sgt friendly ! Jom kluar lagi.. hoho

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign