Halaman

Top Komen Februari Blog Asha Lya

Asha Lya | Mac 03, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Fuhhhh fuhhh tiup dulu habuk-habuk kat bloh Lya nie.
3 hari tak online aduhhh rasa macam dah lama sesangat.
Kebizian yang melanda satu & satu hal lagi internet problem
memang mood merundumla jawabnya.




Asal bulan baru je mesti terlewat update pasal top komen kat
blog asha lya.Ini la entri pembukaan dibulan baru nie.
Pasti rakan kengkawan yang lain awal bulan lagi dah update nie kan.
Lya ja selalu ketinggalan kan ehehehe.
 

Juara diungguli oleh saudari Zara..Tahniah zara.
Bagi yang tak tersenarai jangan risau korang juga memang terbaik semua.
Mungkin Lya tak dapat membalas sepenuhnya tapi Lya akan
cuba juga akan berkunjung ke blog anda semua insyallah.


Untuk top 10 nie insyallah Lya ada something cenderahati
nak bagi untuk korang.Tak boleh bagitau di sini sebab suprise.




Terima Kasih

18 ulasan:

  1. eh..nama akak pon ada la..wink wink..

    BalasPadam
  2. salam. eh eh..cik itah ada la..tak sangka hahhaa :D

    BalasPadam
  3. wah,... bgs2.. :D
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. hik hik.. tahniah buat yg tersenarai.. >_<

    BalasPadam
  5. jom terjah blog syira..ada Ga baru..join tau ^_^

    BalasPadam
  6. alamak, tak tersenarai pn hehe

    BalasPadam
  7. Salam ..owh ramai nyaa pengomen tegar blog nyaa :)

    BalasPadam
  8. hehe dah lama tak jengok blog lya. maklum lah lappy rosak hehe...lepas ni dik an akan selalu intai2 blog lya ya.

    BalasPadam
  9. terima kasih di atas entri ini lya.. menabung mcD..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah.. tersenarai juga.. T kasih Asha & tahniah kpd yg lain2 juga!
    belanja Asha 3x lipstick laneige sini hahaa.. :D

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah.. tersenarai juga.. T kasih Asha & tahniah kpd yg lain2 juga!
    belanja Asha 3x lipstick laneige sini hahaa.. :D

    BalasPadam
  12. sally kena ketuk kepala sendiri sebab malas -___-'

    BalasPadam
  13. Aik ??? Xsedar plaa zara byk mcoret kat sni.. apa laa yg zara mrepek kat blog asha ni.. hahaha..

    BalasPadam
  14. Tahniah kepada pemenang. hehehe

    BalasPadam
  15. tahniah buat mereka semua....

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign