Halaman

Melawat Kawasan

Asha Lya | Mac 04, 2014 | 26Komen | >
Assalamualaikum


Alhamdulillah hari nie internet dah ok dah.
Bolehla buat edisi melawat kawasan nanti nie.
Ehhh taw tak pepagi nie tengok kawasan kat cne bejerebu.
Rasa pedih-pedih ja mata nie.


Ada sesetengah tempat membuat pembakaran
terbuka adehhh tak faham-faham bahasa langsung
kalau time kemarau nie situ la juga sibuk-subuk nak membakar.
Kesian bumi kita nie..boleh sesak nafas kalau macam nie beterusan.


pinjam kat google


Kat tempat kamu-kamu macam mana plak cuaca hari nie???


Wassalam

Terima Kasih

26 ulasan:

  1. tak faham bahasa sebab bahasa mereka berbeza :)

    BalasPadam
  2. betul tu asha...kat tempat akak ni pon banyak kawasan y nampak kesan terbakar..halau nyamuk katanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kesian bumi..dah taw musim panas sibuk juga diorang nak membakar

      Padam
  3. alhamdulillah, kat klang valley ni ptg smlm hujan, pagi ni hujan...clear sikitlah jerebu teruk kat sini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nah alhamdulillah sis ada juga hujan kan..kurang sikit jerebu

      Padam
  4. panas berpanjangan at kedah..masih menanti hujan..walaupun kdg2 ada mendung tp hujannya xda pun..sob..sob..jom g BW together...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat cne nampak mcm redup2 tpi bahang

      Padam
  5. kat tempat akak pun cuaca tak elok juga lya.. mata akak rasa pedih dan tekak terasa perit.. rasanya dah banyak akak minum air.. menabung sharp..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah la sis sib baik aircon kat opis nie sejuk :)

      Padam
  6. Balasan
    1. ehehe dah 3 hari tak melawat kawasan sis :D

      Padam
  7. Kawasan kat KL ni pun jerebu jgk asha...tarik nafas terlebih bau asap jer...huhu

    BalasPadam
  8. tempat Dik An alhamdulillah hujan hehe :)

    BalasPadam
  9. Sini jerebu lebih kpd waktu petang..huhu

    BalasPadam
  10. cuaca cerah..semoga petang nanti hujan..::)

    BalasPadam
  11. alhamdulilah shah alam hujan

    BalasPadam
  12. Pbakaran tbuka masa cuaca xmntu skang ni.. xfaham ngan org cmni.. ~.~

    BalasPadam
  13. Semalam Shah Alam jerebu teruk gak, tapi alhamdulillah harini dah ok sebab hujan pagi tadi...sempat kak ina klik2 iklan British Concil :)

    BalasPadam
  14. memang geram dgn org macam ni. dh sah2 hujan tak turun dgn jerebu lagi still dok buat kerja bodoh

    BalasPadam
  15. keadaan masih jerebu. tekak rasa perit. adeh..

    BalasPadam
  16. Tempat saya masih panas lagi memeritkan.. awal pagi hujan skjp tapi tak meninggalkan apa2 kesan pun huhu.. :(

    BalasPadam
  17. kat ipoh panas terik. ntah bila nak hujan.ada nmk berjerebu juga.. tp my blog masih selamat dikunjungi..hehe

    BalasPadam
  18. semalam mmg jerebu teruk.. hari nie dah ok.. cuaca panas jer..

    BalasPadam
  19. kat sini panas...xde hujan pun lya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign