Halaman

Mood Kerajinan Menjelma

Asha Lya | Mac 05, 2014 | 21Komen | >
Assalamualaikum

Bila sudah rajin semua pelusuk blog Lya pi jenguk
& komen ehehehe...mood ni bukan selalunya datang bergantung  
dengan keadaan of course la bila internet laju & kerja tak banyak 
disitula mood kerajinan ku akan automatik menjelma.



pinjam kat google


Terima kasih  yang sudi singgah teratak asha lya :) datang lagi.

Terima Kasih

21 ulasan:

  1. Akak sejak akhir2 ni banyakkk masa sebab tak ada projek. Makan gaji buta.

    BalasPadam
  2. best klau dapat terjah kwan kn..ingat harini nak terjah bnyk2..tp kepala dah pusing,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah mimie..tak apapa mimie bawa2 berehat..lya memahami mimie mengandung :D

      Padam
  3. sy sbb tgh bosan so rjn je nk BW..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dpt menghilangkan kebosanan kan kak :)

      Padam
  4. Bila line tenet laju senang sikit nak BW ..nak komen ..
    Jom rapatkan ukhwah ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl2 insyallah kita akan singgah nnt :)

      Padam
  5. hoho..
    internet sihat mmg laju je bjalan..
    hope internet sehat sokmo ler pasni.
    best sket jalan2 nnti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl tu shark..brsemangat nak jenjalan :D

      Padam
  6. rajin sungguh akak . amy pon tengah mulakan sesi BW dan komentar selepas setahun tinggalkannya . hehe . mohh la kita same same :)

    BalasPadam
  7. Wahh bagus lah Lya.. selagi rajin, jngn di lambat2 kan.. terjah2 hehee.. :D :D

    BalasPadam
  8. betul sangat..time rajin tak boleh disia-siakan.. bila dtg time mls nnt.. nak tengok blog pun mls.. slmt BW..

    BalasPadam
  9. kat rumah akak ni internet ok..masa pulak tak de..heheh

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Lya..sorry lama tak jejak blog ni. Kita tak sihat. Sekarang ni pun masih slow lagi nak blogging.

    BalasPadam
  11. Hahaha.. sama laa. Kalo sbuk pun.. zara try bw satu dua blog.. ^^

    BalasPadam
  12. internet akak sekarang ni semput. sekali blowalking boleh buka 2-3 tab je.. kalau tak dia jadi hang..

    BalasPadam
  13. kadang2 bila mood blogwalking datang,memang rajin nak terjah blog2 mereka

    BalasPadam
  14. mohon berkunjung ke blog aku sekali ye...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign