Halaman

Peluang Terbuka : Peraduan "Aku dan Kerata Dari RichPlan4U

Asha Lya | Mac 12, 2014 | 25Komen | >
Assalamualaikum


Ini peluang untuk anda.
So apa tunggu lagi hanya dengan menulis/melakarkan pengalaman
bersama kereta anda
anda berpeluang memenangai hadiah dari pihak RichPlan4U.


Kerjasam dari pihak Salam Media & RichPlan4U




hadiah pun cukup lumayan..


RichPlan4U.com, adalah syarikat yang menawarkan servis perbaharuan insuran kereta dan cukai jalan menawarkan sehingga 15% potongan harga ke atas NCD sedia ada. Dari sekarang hingga ke 31 Mac, tuan/puan boleh membuat tempahan awal (tertakluk kepada tahun ini sahaja).
Sehubungan dengan ini, pihak RichPlan4u menganjurkan peraduan “Pengalaman Aku Dan Kereta” dan hanya terbuka kepada bloggers. Penyertaan sangat mudah, hanya ceritakan apa saja pengalaman dengan kenderaan, kereta atau motor dan anda berpeluang menangi sebuah iPad Mini dan 5 power bank!


Kriteria Penghakiman


Kriteria untuk Peraduan “Aku dan Kereta” akan ditentukan berdasarkan kisah yang paling menarik. Oleh 
itu kualiti penulisan sangat ditekankan. Kami menerima post lebih dari 1 penyertaan, post berserta gambar 
 (sangat dialukan). Pihak penganjur, RichPlan4u akan menentukan pemenang.



Penyertaan Mudah:

  1. Post mestilah mempunyai 2 pautan,  http://bit.ly/1qs0xI9 dan borang diskaun 15% di http://bit.ly/1kdPjU2
  2. Sebutkan “Potongan sehingga 15% untuk insuran dan cukai jalan, tempahan awal bermula sekarang hingga ke 31 Mac”. 
  3. Ceritakan sedikit tentang penganjur, RichPlan.
  4. Ceritakan kisah “Aku dan Kereta”  di dalam blog anda!
  5. Post di dalam bahasa Melayu atau English.
  6. Tinggalkan komen berserta pautan blog post ini
  7. Tarikh tutup penyertaan adalah 23 Mac 2014.

Selamat mencuba..Apa tunggu lagi jom jom

Terima Kasih

25 ulasan:

  1. Balasan
    1. lya tak join lagi la kak normi :)

      Padam
  2. wah bestnya, good luck lya :) inti untuk lya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita tak join lagi la dila..nie entri promosi :)

      Padam
  3. Balasan
    1. tak join lagi la sis..ini entri promosi :)

      Padam
  4. Menarik ni.. salam Rabu Lya..
    3x inti.. :D

    BalasPadam
  5. waaa. menarik ya asha. akak PG boleh join tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh boleh..semua org boleh join

      Padam
  6. best ni.. haii. nak menang gadget lagi la ni yea Asha.. moga ada ONG tauu.. AMinn

    BalasPadam
    Balasan
    1. joinla tb kot2 kali nie ada ong kan

      Padam
  7. wah.. nampak menarik peraduan ini lya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. join la sis kot ada rezki..lya tahu pasti ada pegalaman menarik brsama kereta kan

      Padam
  8. Lya masuk ke..? nanti kang tetiba ada org menang Ipad lagi kang...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak tak..lya tukang kasi promote je ehehe..kreta sorong je lya ada nah mcm mana tu sally :D

      Padam
    2. wahh bestnya macam menarik ^_^ terima kasih sharing

      Padam
  9. Menarik ni Lya.. Ingat tadi Lya join... ^__^

    BalasPadam
  10. macam menarik jer ni...thanks info Lya T_T

    BalasPadam
  11. Good luck ! Lumayan juga hadiahnya tuu :D

    BalasPadam
  12. Thanks info..kalo ada masa leh join nih..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign