Halaman

Update B2B : Paper Bag & Door Gift

Asha Lya | Mac 13, 2014 | 28Komen | >
Assalamualaikum

Hanya tinggal 2 bulan lebih lagi
masih sempat kot. Minggu lepas dah start dah Lya
packing door gift kat dalam paper bag.
Dengan bantuan mama Lya di kampung.
Kat dalam paper bag tu lya letak makanan & sapu tangan/keychain (DIY).


 buat sesimple je...nak siapkan dalam 400 memang boleh fengsan juga nie
doodle tu lya copy je kat google.. lya tak reti buat doodle2



master simpan kat dalam beg karung.


Amacam ada ok juga paper bag Lya tu???


Terima Kasih

28 ulasan:

  1. seronoknya jadi B2B nie lya...walaupun penat,tapi puas hati sebab hasil tangan sendiri,....tak sabar nak tengok lya naik pelamin..akak doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar ye dik,..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin terima kasih sis atas doanya..mudahan begitula hendaknya

      Padam
  2. just nice paper bag...yang penting jgn membazir .........:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah btl tu..simple2 je lya buat

      Padam
  3. semoga dipermudahkan segala urusan ye...xlama da 2bln tu :-)

    BalasPadam
  4. OK je lya..y penting kita ikhlas memberi & dah buat sehabis baik..semoga smua berjalan lancar

    BalasPadam
    Balasan
    1. mestilah ikhlas sis..amin mudahan begitula hendaknya

      Padam
  5. yg penting save duit sikit....

    BalasPadam
  6. cun... baguslah DIY ni, leh buat ikut suka kita, leh jimat lagi

    BalasPadam
  7. lya jangan lupa post kat akakmu ini satu...he he he...

    BalasPadam
  8. banyak tu 400 unit.. memang gigih betul lya siapkan.. semoga semuanya urusan lya dipermudahkan oleh Allah.. menabung laneige dan line untuk lya.. :D

    BalasPadam
  9. nampak comel je.. :) kreatif..
    dulu nak buat cmtu.. tapi mak abh xnk pula.. beli yng kain je..

    BalasPadam
  10. wah buat sendiri sememangya akan rasa puas walaupun penat...apa2 pun cntik je tgok paper beg tu...nak satu boleh ? ^_^

    BalasPadam
  11. salam. wahhh..tak lama lagi tu dear :) mesti banyak yang nak disiapkan ..

    p/s isi tabung colgate SAN :)

    BalasPadam
  12. SIMPLE TU LAGI BERMAKNA...JANJI ADA SOMETHING KAN :)

    BalasPadam
  13. salam dear~
    b2b here..hehe..
    jenuh x diy 400 tu?
    best of luck k :)

    BalasPadam
  14. Wahh.. mmg menarik... salam ceria selalu.. :)

    BalasPadam
  15. cantik sangat.. mmg kreatif..hasil kerja tangan sendiri mmg kita akan puas hati..

    BalasPadam
  16. Zara bleh dapat tak ni ? Hohoho

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign