Halaman

GAYAT

Asha Lya | Mac 19, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum



Setiap orang ada kelebihan & kekurangan memasing kan.
Bagi diri Lya sendiri plak terus memang Lya memang
takut pada ketinggian..Gayat la tu kan 
Biarpun rumah dua tingkat Lya tetap gayat
bila pandang ke bawah.Terasa begegar seluruh badan nie
bila lihat ke bawah dan rasa macam nak pitam.


pinjam kat google


Pernah sekali Lya ikut kem motivasi masa study dulu.
Nak tak nak terpaksa juga buat aksi nie.


sempat lagi senyum-senyum :P



Ini salah satu pengalaman Lya..Anda plak macam mana????
Ada sama macam Lya penggayat :D


Wassalam



Terima Kasih

18 ulasan:

  1. Saya pun jenis yg mudah gayat juga... takut tinggi.. :D

    BalasPadam
  2. orang kata jangan pandang kat bawah.

    BalasPadam
  3. sama lah kita...gayat huhu..

    BalasPadam
  4. mama naik shopping complex tingkat 3 pun jenuh nak turun ... lagi guna tangga bergerak tu.. peh!!

    BalasPadam
  5. suka perasaan gayat tu.. kadang2 saja cari penyakit.. huhuhuh

    BalasPadam
  6. akak pula akan gayat kalau terpaksa melangkah longkang yang dalam, walaupun longkang tu kecil tetap rasa berdebar-debar dan pening.. menabung sharp..

    BalasPadam
  7. Tak tau nk ckp..sometimes perasaan tu ade..sometimes main redah je janji smp..haha

    BalasPadam
  8. Wan tak takut pada ketinggian. Wan ada cita-cita nak terjun dari kapal terbang guna payung terjun. Sampai sekarang tak merasa lagi...sebab mak tak bagi.

    BalasPadam
  9. 'Sep' Akak pun jenis gayat jugak...hehehe...

    BalasPadam
  10. kalau akak pun gayat tengok gambar tu..

    BalasPadam
  11. Zara mmg gayat.. ~.~ cnfirm longgar tulang kaki kalo dah start tgk bawah dr tgkat3..

    BalasPadam
  12. kak uni gayat kalau ade kat tempat tinggi. actually dulu takde gayat apa pun, tapi makin bertambah usia, makin bertambah pulak darjah kegayatan itu.. huhuhu...

    BalasPadam
  13. Fiza nak kata gayat tak jugak.. kadang2 okey.. kadang2 gayat..

    BalasPadam
  14. sama la kita..akak pon gayat..gigil berpeluh2 kalo kat tempat tinggi..sanggup tak nak naik

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign