Halaman

Cabaran 15 Hari Bersama Clinicell

Asha Lya | Mac 18, 2014 | 25Komen | >
Assalamualaikum

 Rasanya dah ramai blogger yang tahu mengenai
dan cuba produk clinicell nie kan.Ada peluang
Lya pun nak juga mencuba..Sapa tau memang berkesan kan.
 Lya ni ada masalah eye bag kat bawah mata.Susah nak hilangkan
Harap produk ini dapat membantu (tak salah mencuba kan).
Lagi pun  produk nie mendapat kelulusan dari Jakim.



 Disertakan sekali shake kaler purple (mcm taw ja warna kegemaran  kita)




Semalam hari pertama Lya start minum .
So tunggu lepas 15 hari kesannya.


Wassalam


Terima Kasih

25 ulasan:

  1. arap2 dpt ilangkan eyebag..
    =)

    BalasPadam
  2. wow! tak sabar nak tahu hasilnya :D. All the best ye Asha, akak pun tengah dok bereksperimen tetapi dengan ephyra :)

    BalasPadam
  3. lebih menawan la bride to be ni nanti...good luck ye lya.

    BalasPadam
  4. menanti entri lya lepas 15 hari..good luck ye..isi tabung

    BalasPadam
  5. waaa..
    dh ramai duk cuba produk ni..
    dop sabo nk tunggu hasil nie.

    BalasPadam
  6. Hai, Lya... K nrl pun nak tgk hasilnya... ^__^

    BalasPadam
  7. wahh..pasni makin cantik la mata Lya..

    BalasPadam
  8. Berseri la bakal pengantin ni nanti :)
    Jap lagi datang balik...tengahari ni iklan tak keluar lak..hehe..

    BalasPadam
  9. all the best lya.. tabung semua keluar churp2..

    BalasPadam
  10. jalan2 sini... best ker produk tu sis?? sebab tgok irine pun mkn... hehehe

    BalasPadam
  11. semoga mendatangkan hasil yg positif hehehe :)

    BalasPadam
  12. wahh kita tengok hasilnya ^_^

    BalasPadam
  13. Ehh..same laaaa...hehe..dpt gak bnd ni..blom try lg :)

    BalasPadam
  14. All the best Lya.. 3x kfc.. :D

    BalasPadam
  15. semoga berjaya tuk hilangkan eye bag tu.. sempat menabung herbal dan sharp utk lya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign