Halaman

Peti Sejuk Sudah Selamat Sampai

Asha Lya | Mac 17, 2014 | 32Komen | >
Assalamaualikum
 
 
Alhamdulillah peti sejuk sudah selamat sampai.
Kitaorang bawa peti sejuk nie guna viva je :)..
Dah macam kereta 4wheel dah gayanya.
Ramai yang tak percaya tapi inila realitinya.
Ingat kereta viva yang super comel tu tak muat.
 
 
 kereta yang dah banyak berjasa

 
sebiji macam nie la (gambar pinjam kat google)
Yang tinggi paras bahu je.

Terima Kasih

32 ulasan:

  1. alhamdulillah..susah juga kalau takde peti ais nie kat rumah kan lya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah itu la tu sis senang nak sumbat barang2 mentah :)

      Padam
  2. Alhamdulillah...bole la masak best2 lepas ni...hehehe

    BalasPadam
  3. hehe..syukur lah tu kn drp xde...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kak syukur dpt beli yang mcm nie biarpun tak besar sgt

      Padam
  4. syukur alhamdulillah. agak payah juga kalau tak de peti sejuk ni.
    PG dtg topup kat sini sekali :)

    BalasPadam
  5. Hee..berjasa sungguh viva ni :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl tu biarpun keci muat juga :)

      Padam
  6. muat ye??kalau suruh cina jual tu hantar lagi senang kot.suruh dia angkat bawak masuk sekali.eheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. muat..diorang cas mahal sgt..baik bawa sendiri :)..lagi pun ringan ehehe

      Padam
  7. Wah.. Viva pon boleh sumbat ye peti sejuk ni? *impressed :O

    BalasPadam
  8. ni peti sejuk same sebijik mcm umh saye! tp kwn saye punye.. hehe

    BalasPadam
  9. wah best la dah ada petiais..leh sumbat cheese kek banyak2..hihi

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah Lya.. mudah ada peti sejuk ni kan.. Tahniah.. :)

    BalasPadam
  11. Kecik2 cili api, semua boleh hangukut. Jimat kos transport.

    Akak masih guna peti ais mula2 kawen dulu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini peti ais utk lepas kawin la nie kak :)

      Padam
  12. Yang benar ni Asha...muat pulak dalam Viva tu ye... takpe pakai comel dulu..nanti famili dah bertambah baru beli yang besar kan Asha :)...Dapat petang ni klik iklan COlgate :)

    BalasPadam
  13. alhamdulilah ^_^ dapat yang baru yeah!!

    BalasPadam
  14. alhamdulillah selamat sampai.. siapa sangka viva boleh bawa peti sejuk.. menabung inti..

    BalasPadam
  15. Uikksss... peti sejuk boleh bawak macam tu ker? bukan ke dia tak boleh diterbalikkan sebab gas dia tu camana ntah... hohoho... macam tak percaya. harap tak ada masalah nanti... btw... hebat betul Viva ni... :p

    BalasPadam
  16. Selamat sampai dgn viva tu.. hehe... satu2nya benda penting yang perlu ada kat semua rumah... ^__^

    BalasPadam
  17. lepasni bleh lah selalu nak masak sbb ade tempat nak simpan barang mentah hehe :)

    BalasPadam
  18. peti ais mmg wajib ada dlm rumah.. tahniah sbb dah ada peti ais..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign