Halaman

Buah Mangga Muda

Asha Lya | Disember 02, 2015 | 12Komen | >
Assalamualaikum



Sekarang ni tiba musim mangga suda kan.
Nie mangga dari kampung, mangga air yang kebiasaannya
di buat jeruk, kerabu, inava n macam2 lagi la.
Kegemaran husband lya kalau di buat kerabu + sambal belacan.





Masih mentah





Suda lya jeruk. Kalau dibiarkn nanti mangga tu masak plak


Awal pagi suda cerita pasal mangga kan hihi.
ok la bye.



Wassalam

Terima Kasih

12 ulasan:

  1. Ini kalau dipotong dicicah dgn kicap+cili+sedikit gula..perhh...sedapnya...

    BalasPadam
  2. Terliur terus...kejam la Lya...

    BalasPadam
  3. Terliur terus...kejam la Lya...

    BalasPadam
  4. sedap tu ... tp kite tgh sakit tekak ni takut nk mkn masam ni ....

    BalasPadam
  5. Selamat pagi Kak Lya.. singgah sini

    BalasPadam
  6. uitttt,..sedap ooo mangga ni..
    buat kerabu atau sambal belacan memang best

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum....Hmm sedapnya...terliur di buatnya...anyway dijemput tuan blog & pengomen setia untuk memeriahkan giveaway MYiDEAKiNi yang sedang berlangsung...Jemput yer...

    http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    BalasPadam
  8. simpan dalam peti sejuk dia lambat sikit masak..

    BalasPadam
  9. alamak..terliur tenguk mangga muda ni

    BalasPadam
  10. Makan begitu sahaja dgn cili kicap/kuah rojak pun sedapppp :)

    BalasPadam
  11. alahai... kita telan air liur tengok.. sedapnya yang muda..
    tabur garam gula..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign