Halaman

Telco Digi Beri Lagi Kuota Free 1.2GB

Asha Lya | Disember 05, 2015 | 7Komen | >
Assalamualaikum



Baik hati betul la digi ni bagi kita kuota free lagi.
Kita topup rm30 pastu bagi kita kuota 1.2GB jak kira ok la tu kan kan, lepas juga buat update blog, buka fb, download2. 






Topup semalam, niat nak beli data intrnet.
Tup tup di bagi free, alhamdulillah. Pandai betul digi ni
tarik pelanggan untuk setia dengannya kihkih. Buat masa kini memang kita masih setia guna telco ni.



Wassalam


Terima Kasih

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah..jimat jugak tu kan daripada tak ada apa2 hihi

    BalasPadam
  2. Salam kenal n follow sini.

    BalasPadam
  3. Salam singgah sini dik lya...Wahhh...bestnya dapat kuota free...

    BalasPadam
  4. Blogwalking sini dari Segmen Tinggalkan URL bersama Dunia Cik Akak :)

    http://syaza-applemints.blogspot.my/

    BalasPadam
  5. baik digi lately kan lya.. untung la digi users...

    BalasPadam
  6. Kak aiza guna maxis untuk internet..

    BalasPadam
  7. amboi...cik akak memang sebulan beli yang 14gb tu....
    waktu bday hari tu...dapatlah free rm50.00 untuk call

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign