Halaman

Sambal Belacan Aniph

Asha Lya | Disember 22, 2015 | 11Komen | >
Assalamualaikum



Sambal untuk orang yang malas nak menumbuk
bagai kihkihkih. Boleh guna sebulan tu pun bukan selalu
makan. Ada ulam2-ulaman nah di situla bermulanya.
Sambal ni memula kakak lya yang perkenalkan, sedap katanya.
Pedas jangan cakapla sebab guna cili padi tapi memang sedapla.






Harga sebotol rm6.90. Sekali terasa pasti nak lagi.
Di tambah dengan limau kasturi perhh memang power.
Chehhh mempromosi plak kan.
Korang da yang spesis macam lya ke suka sambal belacan tapi hakikatnya tak tahan makan pedas hihihi. Ok la bye selamat menjamu selera.


Wassalam


Terima Kasih

11 ulasan:

  1. kalau beli mcm nie boleh simpan lama.. kalau tumbuk snediri dua tiga hari dan x boleh mkn..

    BalasPadam
  2. Sambal belacan memang kena ada kat umah SA...kalau takde rasa macam tak lengkap

    BalasPadam
  3. Mana nak cari ini??? Cam best jer..

    BalasPadam
  4. Tak pernah jumpa yang macam ni. nak try cari kat area sini ada ke tak..

    BalasPadam
  5. Menarik ni. Akak belum pernah jumpa brand ni lagi.

    BalasPadam
  6. Jrang btl nk buat smbal belacan. Hihi..

    BalasPadam
  7. wah.. AL dah boleh jadi duta dah ni... hehe

    BalasPadam
  8. sambal belacan ni boleh dapat di area kota kinabalu sabah. Kepada rakan-rakan yang berada di luar sabah, boleh order dari saya , harga tidak sama seperti dinytakan di atas, harga akan dikira termasuk dgn kos penghantaran.

    BalasPadam
  9. boleh emel saya di adib.loveu3@gmail.com terima kasih

    BalasPadam
  10. Sedap sambal ni,. Betul kata adib

    BalasPadam
  11. Sedap sambal ni,. Betul ckp adib ;)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign