Halaman

Cukup Ke Kuota Internet 3GB Sebulan

Asha Lya | Disember 13, 2015 | 7Komen | >
Assalamualaikum



Selamat berhujung minggu n selamat bekerja bagi yang
kerja hari ni. Hujung minggu ni tak ada ke mana, 
masih stay kat kg bab husband masih ada program SESB
next week. Insyallah pas habis programnya baru balik
ke Kinabatangan. Lama betul kali ni bercuti di kg kan hihihi.



Sebut pasal kuota internet ni, korang guna plan yang mana.
Tak kira la guna pospaid or prepaid digi,celcom,maxis,umobile
n macam2 lagi la yang ada kat pasaran.
Lya masih still guna internet digi, kekadang tu beli yang 1gb tu memang  la
tak cukup. Kekadang beli yang 3gb macam kat bawah ni, ok la
cukup juga setakat nak on9 whasap,blog,fb,insta,tengok berita terkini.
Kalau nak tengok youtube tu memang jarang sekali la di buat bab tu cukup hihi.
Lagi satu digi kan bagi free 3gb kalau melanggan kuota3gb
kira ok la dapat 6gb semua.







Tapi kannn yang 3gb free tu 1-7am ja boleh guna.
Gigih bangun awal pagi nak guna tu internet free, sayang wehh.



Mana2 plan pun lebih kurang jak kan. Terpulang dari kita
memilih mana yang rasa ngam dengan kita. Ok la stop
membebel di pagi yang cerah ni. Kat sini Beaufort cerah terang benderang
matahari menyinar. Ok la bye jumpa lagi.



Wassalam

Terima Kasih

7 ulasan:

  1. saya guna unlimited plan celcom :p

    BalasPadam
  2. memang tak pernah cukup. huhu.

    BalasPadam
  3. Memang tak cukup setakat 1gb jer tapi akak tetap guna plan celcom sim magic....hihi..kalau dah habis baru guna plan digi yang 1gb..

    BalasPadam
  4. Sama..cik akak guna digi..haha...
    Free tu..tiap bulan tak habis digunakan..
    Tak sempat nak guna....tdoi melaun..hihi

    BalasPadam
  5. Guna 3gb pun kadang tak cukup. huhu

    BalasPadam
  6. Kita guna celcom first.3G. X cukup.. Klau blh nk yng unlimited.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign