Halaman

Lebih Mudah Dengan Samsung Galaxy Tab S2 : Rezeki Si Isteri

Asha Lya | Disember 17, 2015 | 13Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah syukur atas rezeki ini.
Bukan niat nak memperaga, tak da pun niat macam tu.
Jangan buruk sangka taw x elok. Niat kita menghargai setiap moment.
Terima kasih buat suami lya menhadiahkan 
seketul samsung galaxy tab s2 yang menjadi idaman  ku. Kesian dia tengok lya kepayahan nak on9 blog, nak promosi tudung bab nak upload pic bagai kan.
Untuk kegunaan bisniss juga katanya.



Teringin juga nak guna samsung note tapi pepaham jer la harganya
nak carigali duit kat mana beli hhaha. Ada pun untuk simpanan 
mana boleh kacau. Dapat nie pun syukur sesangat, mahal ko seribu setengah tu
pun kepayahan nak lepaskan. Nak nangissss yerla bukan senang nak cari duit kan kan. Kita hargai sangat pengorbanan mu wahai suamiku.







My Samsung Galaxy Tab S2 warna gold



Semenjak guna tab s2 ni kerja2 menggunakan internet lebih
mudah dan pantas. So far setakat ni lya puas hati sangat guna
tab s2 ni. Lya ni pemalas nak on lappy, dengan adanya gadget ni
serba sedikit urusan lebih mudah terutama nak on9 blog, fb, upload pic pun cepat n pantas.







My Lenovo masih juga guna untuk sim kedua.
Banyak sentemental valuenya hf ni, sayangg oiii.
Dulu on 9 guna ni jak bab tu payah nak bw bagai.



Rezeki samsung galaxy tab s2 ni pun kitaorang kongsi
bersama, pakai sesama. Kan rezeki bersama, kan sharing is caring gitu mihmihmih. Ok bye



Wassalam

Terima Kasih

13 ulasan:

  1. bestnyer...besar gedabak..selfie tu yg best...clear dan puas hati kn

    BalasPadam
  2. Semoga dipermudahkan dengan aadnya hadiah baru ni.. heeee

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...semoga semuanya berjalan dgn lancar..baik ya...:)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..rezeki lya.bestnyer..
    akak pakai samsung galaxy tab 4..tak sampai 1k pun

    BalasPadam
  5. wah...alhamdulillah...cik akak guna tab je lya kalau kat umah...

    BalasPadam
  6. syukur.. senang nk update blog.. nk online dgn tab..

    BalasPadam
  7. Salam singgah sini dik lya....bestnya samsung tab S2 ni....Tahniah dan Alhamdulillah dik lya....rezeki ni kan...

    BalasPadam
  8. teringin sebenarnya nak pakai tab jugak tapi laki tak bawak handbag.. acano nak usung tab tu.. huhu

    BalasPadam
  9. Seronoknya, Lya. Senanglah nak blogging & blogwalking :)

    BalasPadam
  10. Dh dpt yng besar sikit, sng buat kje kn..

    BalasPadam
  11. wa bestnya. berapa harga lya? ;)

    BalasPadam
  12. seronoknya ada tab...besar nak bw pun mudah

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign