Halaman

"MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP"

Asha Lya | Disember 18, 2015 | 13Komen | >

"Mini Giveaway - Saya Nak Topup"
klik banner - join
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog 
  • Buat entri bertajuk "MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 18.12.2015 - 25.12.2015
  • Giveaway tamat 25.12.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG

Terima Kasih

13 ulasan:

  1. SALAM DARI SEGMEN YANG SAMA http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    BalasPadam
  2. Mohon ubah kod dik ada pertambahan sponser

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    BalasPadam
  3. semoga berjaya singgah dari segemn yang sama

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..selesai senarai nama peserta mini giveaway..
    Mohon semak link di pautan

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-mini-giveaway-saya-nak.html?m=1

    BalasPadam
  5. CF singgah sini dari GA yang sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2015/12/mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    good luck !

    BalasPadam
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah....Senarai nama pemenang dah dikeluarkan oleh pihak penaja rasmi. Sila rujuk pautan link di bawah..

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/12/pemenang-mini-giveaway-saya-nak-topup.html

    Anda mungkin salah seorang calon pemenang....Terima kasih

    BalasPadam
  8. Asalam wah ni dia yang menang topup dari blog Cik Akak..no 2 kan..ok mohon bagi no phone ya ke laman Etuza ya ke ruangan komen..

    BalasPadam
  9. Wah anda dari Kota Kinabalu ya..ok tahniah ya, no saya 0168036503 sila send nombor phone anda ke no ni ya..tahnia nak cepat hantar relod ya madam..tak nak lama2 nanti berhutang rezeki tersekat..inshaAllah ya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign