Halaman

Order Tudung Bawal Dengan Afida

Asha Lya | Disember 03, 2015 | 9Komen | >
Assalamualaikum

Alhamdulillah tudung bawal yang lya order dengan blogger Afida 
sudah selamat sampai semalam. Lya ambik 5 pasang, ada kawan berkenan katanya cantik. Memang cantik pun kainnya lembut, mudah d iron n terbentuk di muka.





Tengok warna2nya pun menarik bukan. Selain shawl, lya juga penggemar tudung bawal. Lepas ni kalau ada tudung bawal tebaru yang cantik2 jangan lupa inform kat kita taw fida. Support bisniss kawan tak salah kan.
Tudung Lya insyallah akan keluar cuma sekarang ni pending buat sementara waktu, terlalu banyak urusan sana sini. Nak menjait pun tak konsentrasi, menjait ni kena fokus, barula apa yang kita hasilkan tu kelihatan perfect 10 tak gitu hhehe. Ok la bye




Wassalam

Terima Kasih

9 ulasan:

  1. Salam singgah sini dik Lya....akak pun suka pakai tudung bawal....bila pakai tudung bawal ni nampak macam budak remaja jer dan nampak lebih muda dari usia...hihi

    BalasPadam
  2. Nak pergi ke blog blogger Afida ni nak tengok juga tudung² dia...hihi

    BalasPadam
  3. akak pun sekarang masih pakai lagi tudung bawal

    BalasPadam
  4. cantik

    samalah..lya pon suka shawl n tdung bwl je..
    simple

    BalasPadam
  5. Cantik design tudung yg Lya pilih. Lembut warnanya :)

    BalasPadam
  6. cantek jugak.. warna pun okey..

    BalasPadam
  7. Cantik.. Tp sjak ada zara ni pyah nk pkai bawal. Asik kna trik je dgn dia.. Lawa tdng lya bli..

    Lya.. Jmput join sama segmen ni. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/segmen-shopping-atau-holiday-menjadi.html?m=1

    BalasPadam
  8. bawal memang klasik n legend.. sampai skarang laku =)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign