Halaman

Akhirnya Ku Miliki Jua

Asha Lya | April 14, 2014 | 24Komen | >
 
 
 
Ni hahhhh benda yang menjadi 
idaman hati ku selama ini akhirnya dapat ku miliki jua.
 Alhamdulillah ada jua rezki ku beli benda nie. 
 
 
hand mixer
 
 


Dah lama Lya idamkan.
Lya teringin ada benda nie  yela senang nak mengadun kek biskut bagai
guna benda nie...Lya kan suka buat biskut raya hohoho
Nanti Raya jemputla ke rumah Lya ehee (ehhh posa blm lagi :D)
 
Wassalam

Terima Kasih

24 ulasan:

  1. cik akak tak beli lagi nie..hahaha...guna manual je...
    kat kampung ada sebijik...:)

    BalasPadam
  2. Rupanya ini yang diidamkan...
    Selamat membaking, Lya... ^__^

    BalasPadam
  3. tetiba mood raya dah datang ekk..hehehe..
    **azam tahun nie nak beli oven lak..sebab last year dah beli mixer boleh gitu...hhuhuh

    BalasPadam
  4. Senanglah nak buat kek/biskut raya nanti ;D

    BalasPadam
  5. wah selamat menjalani projek baking membaking yer...hik hik hik, nanti jangan lupa share tau...

    BalasPadam
  6. nt blh buat biskut n kek byk2.. hihi

    BalasPadam
  7. wah ! blh la selalu bereksperimen dgn kek2 yg blogger buat ... done follow back (626) . thanks .

    BalasPadam
  8. semakin rajin lah lya lepas ni ye membaking

    BalasPadam
  9. wah lepas ni boleh baking2 selalu lah hehe..

    BalasPadam
  10. dah boleh start buat kek ni lya

    BalasPadam
  11. wahh.. anne pulak mengidam oven.. oven kat umah dah rosak, tak dapat nak buat kuih raya nnt.. wuwuwu...

    BalasPadam
  12. ni mesti kes2 rajin buat kuih ni kan?

    BalasPadam
  13. mesti akak pandai and minat memasak kan??

    BalasPadam
  14. seang lah lya mengadun nanti kan..buat kek x minat ka lya??hihihu

    BalasPadam
  15. Wahh alhamdulillah.. Tahniah Lya. Dah bolehlah buat kek bnyk2 hehee..
    3x digi.. :D

    BalasPadam
  16. Jempot jengah http://vitasemulajadi-putrajaya.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. wahhhh... best ni. nanti update kat blog bila buat biskut ke... kek ke... hihihi

    BalasPadam
  18. rajin betul lya nie.. pasnie banyak la resipi biskut boleh dikongsikan... Fiza menabung yes...

    BalasPadam
  19. sbgai ppuan, msti nak ada bnda ni kat umh kan.. mcm kita xyah beli dh.. sbb hritu msa fmly day suami dpt hdiah sguhati.. dpt complete ngn stand dia.. tunggu nk ada oven je.. hihi

    BalasPadam
  20. Wah.. caya laa lyaa. zara xrajin baking mbaking ni.. sob..sob..

    BalasPadam
  21. lepas nie banyklah buat boleh kek

    BalasPadam
  22. senang kan guna benda ni!
    sambil pjam mata pun boleh..aceceee
    mestii dap biskut tuu...hehee

    BalasPadam
  23. Best, fiza idam2 kan nak ada oven..tp hrga macam mahal sgt. Dlm rm400 gitu. Huhu Tunggu ja manatau ada org nak hadiahkan sbagai hadiah kawin. Hehe Nanti hasil lepas dah buat biskut raya tu review kat blog k. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign