Halaman

Internet Ku Lembab

Asha Lya | April 26, 2014 | 13Komen | >
Assalamualaikum


Sapa belum join meh join segmen Lya

First Annivesarry Blog Asha Lya


 Kalau dah lembab apa pun tak boleh.
Nak buka blog langsung tak boleh.
So jawabnya kena ambik internet mb yang besar sikit.
Lya online guna ipad je kat umah bab tu la line lembab.
Kalau kat opis fuhhhh laju yang amat.



Besabar je la melayan internet ku yang lembab nie

Terima Kasih

13 ulasan:

  1. Hihi akak pon sama dik
    Sabar je la.
    Slow2 je bw

    BalasPadam
  2. sabar je la kak lya kan,kalau jd mcm tu rasa macam nak ketuk ketuk je modem,hehe :D

    BalasPadam
  3. salam asha lya..rasa nak joinlah ga lya..tunggu online dri lappy dlu..sekrg tgh on9 dari handphone saja :))

    BalasPadam
  4. hilang kesabaran kan menunggu... gerammmm je..

    BalasPadam
  5. Semoga dipermudahkan segalanya Lya.. aamiin.
    3x yes & salam ceria hujung minggu.. :)

    BalasPadam
  6. biasa lah tu lya..sini pun pakai stremyx,sama juga intnet..lembap...

    BalasPadam
  7. kene tukar line tenet kalau mcm tu..

    BalasPadam
  8. sama la..internet kat umah lembab..bercinta kalo nak BW nih

    BalasPadam
  9. hehe sabar lya...dik an kadang2 wifi kat umah ni jd lembap jugak,,,sabar je lah..

    BalasPadam
  10. sama la.. bersabar la dari takder langsung kan

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign