Halaman

Penghargaan : Hadiah GA & Top Komentar

Asha Lya | April 16, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum



Ini entri combine 2 blog sekaligus hehehe
Alhamdulillah..Orang bilang rezki ada di mana-mana kan.
Pertama kali Lya nak ucap ribuan terima kasih kat blog madah cinta
sapa lagi kalau bukan Cik Akak kita.Ini pertama kali menang
GA kat blog cik akak..Hadiahnya tadaaa



 bookmark & sebuah novel (baru baca separuh besttt)


Ini plak untuk top komentar dari blog sis Kathy
pemilik Coretan Hati Kathy & Diary Resepi


sekeping sijil penghargaan (org posmen tu kasi lipat dah aishhh), note book comel & bookmark


Mereka antara blogger hebat yang Lya kenali masa mula-mula Lya
berkecimpung dalam dunia blog nie.Masih setia berkunjung
sehingga ke hari nie.Terima kasih atas hadiah
yang sangat bermakna buat Lya.


Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. Fuyoooo !!! Caya laaa lyaa.. thniah =D

    BalasPadam
  2. Tahniah lya.. keep it up k..yg akak pnya dah pos tau.. sorry lambat hantar..=D

    BalasPadam
  3. tahniah dik..hihi...mengada je nak komen gak kan...

    BalasPadam
  4. tahniah lya...alhamdulillah...rezeki...:)

    BalasPadam
  5. tahniah lya.. banyaknye hadiah dia... >_<

    BalasPadam
  6. tahniah lya..teruskan berblogging..

    BalasPadam
  7. Wahh... tahniah, Lya... ^__^

    BalasPadam
  8. tahniah lya...wahwahwahhhh banyak dapat hadiah..

    BalasPadam
  9. Tahniah Lya :) setakat ni fiza blum pun dpt 1 hadiah dr mana2. Hehe

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum asha, wahh bestnya. murah rezeki awak ~~~

    BalasPadam
  11. Wahh best.. alhamdulillah.. tahniah lya.. semoga terus sukses.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign