Halaman

Separuh-Separuh Blogwalking

Asha Lya | April 03, 2014 | 29Komen | >
Assalamualaikum


Kekadang Lya akan buat searuh-separuh
melakukan aktiviti blogwalking.
Belah pagi separuh & belah petang plak separuh.
Malam masa nak merehatkan minda :D.
Faktornya sebab internet cepat sgt lembab..nak kena top up selalu
aishhhhh.


buruknya tulisanku itu


Bila kerja tak banyak masa tu la pulun habis blogwalking.
Tak kira yang kat bloglist or yang Lya follow.
Best sebenrnya baca entri-entri blogger nie.
Kekadang dari situ Lya akan dapat idea.
Bukan copy taw..Lya buat sendiri guna bahasa Lya.


Ok la nak sambung wat keja :)


Terima Kasih

29 ulasan:

  1. Haha... cam k nrl lak... bw mana yang sempat je dalam sehari...
    Selamat bekerja, Lya...
    ^__^

    BalasPadam
  2. akk bw tak kira masa...bila free dari tanggungjawab wajib...

    BalasPadam
  3. susah nak bw skrg ni bz ja memanjang . :)

    BalasPadam
  4. hehe betol tu lya...best kan bila baca nukilan blogger laen hehe...

    BalasPadam
  5. hihi...cik akak buat slow2 je..huhu

    BalasPadam
  6. Akak cilok waktu kerja. Penat fikir buka satu dua blog baca dan komen pas tu buat kerja balik. Sambil tunggu hubby ambik bila habis kerja bw lagi tapi kalau kat rumah tak sempatnya pegang hp atau laptop.

    BalasPadam
  7. selamat berBW lya...akak pon kadang2 tak sempat..

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum asha. takpe. slow2 kayuh. hehee~~~

    BalasPadam
  9. seakat ini akak blogwlking ikut orang yang datang komen kat blog.. lepas tu baru akak pilih secara random dari bloglist.. kalau yang tinggalkan pesanan di shoutbox tu mungkin lambat sikit akak jejak sebab jarang akak check..

    BalasPadam
  10. wah.. selamat blogwalking ye :)

    BalasPadam
  11. huish..nad ni bila nad blogwalking ni..hehee

    BalasPadam
  12. bila baca entry blogger rasa macam kita berkomunikasi dgn mereka..sy pun suka jln2 singgah blog rakan2 yg lain

    BalasPadam
  13. sama lah kita tu ash....blogwalking separuh-separuh...tapi kalau tyme free blogwalking kaw-kaw...hihihi

    BalasPadam
  14. salam. sy buat slow ja dear..eheh

    BalasPadam
  15. wah...rjinnya ni orng..hehehehhe..kalau sy dear..bila dah betul2 free, bru dapat bw

    BalasPadam
  16. Betul2.. ;D
    Selamat ber-bw ;)

    BalasPadam
  17. Sama la kita :-) Kalau agak macam ada mental block nak menulis, saya akan blogwalking sambil mendapatkan ilham penulisan.

    BalasPadam
  18. start last week internet sini sgt slow lya...nak blogwalking pun ambik masa. sabar je la

    BalasPadam
  19. internet kat umah kita okay tapi lately ni unstable katanya

    BalasPadam
  20. Blogwalking

    Jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    Hadiah
    -BAP cap
    -Produk herbalife
    -bawal rose
    -topup
    banyak lg.

    BalasPadam
  21. hi..singgah baca entry dan follow awak :)

    BalasPadam
  22. Bbrapa ari ni zara xdpt bw sb komitmen keja.. tp ari ni dah dpt luang masa nak bw sb mc.. huhu

    BalasPadam
  23. Betul..kadang2 kalau dah tak sibuk dengan assignment, fiza mesti jenguk blog kawan2 tapi kat dalam hp sebab cepat sikit. hehe

    BalasPadam
  24. nk BW hari2 mmg tak sempat lya.. kene buat separuh2.. kdg2 buat pukal terus.. hehe

    BalasPadam
  25. Berblogwalking menjadi inspirasi utk berblogging.. mmg baik.. :)

    BalasPadam
  26. yus pun malas bw kalau line internet macam siput -.-

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign