Halaman

Hanya Kerana Flats

Asha Lya | April 10, 2014 | 28Komen | >
Assalamualaikum


Percaya ke yang saiz  kaki Lya 8
hihihi...sila la percaya ok.
Kekadang rungsing juga nak mencari kasut
or sandal yang sesuai..Susah benarnya nak jumpa.
Kebanyakkan saiz yang ada comel2...Aduhaiiii


Lalu secara tak sengaja ternampak
flats nie ada saiz 8...ohmay apa lagi terus angkat
tanpa tengok kiri kanan pun mehehehe.Tak kisah pasal jenama janji selesa.
Lya memang suka sangat pakai flats sebabnya sangat selesa dikaki,
mudah begerak, sesuai digayakan sama ada pakai seluar or skirt labuh, 
lagi satu sebab Lya tinggi (memang tak sesuai langsung
kalau nak pakai heels bagai)



inila kasut flats ku berpatern dot-dot..belum rasmi lagi hihihi


Korang plak suka pakai kasut or sandal yang macam mana?????

Terima Kasih

28 ulasan:

  1. comel la lya.. panjangnya kaki lya.. mesti tinggi orangnya nie.. akak lebih suka pakai kasut jenis wedges..=D

    BalasPadam
  2. Kita sama! huhu kadang2 tu sampai nak size 9 sebab lain jenama lain saiz. Bila tnya shopkeeper tu, mesti dia akan ckp "saiz 7/8 ni lah paling besar Miss". *terus malu2* Fiza suka flats. Senang nak pergi kuliah, jalan pun laju..lari pun senang. hehe

    BalasPadam
  3. ramai perempuan pakai...but pegi kulih pun boleh..huhu

    BalasPadam
  4. hehehe acik tahu yang ini semua ^_^ lagi2 barang perempuan

    BalasPadam
  5. hehhe..sy pun suka guna flat gak..eh, sama la kita asha..saiz lapan..kaki besar kan..hahahha...kalau nak beli kasut conform cr saiz paling besar/ click untukmu..hee

    BalasPadam
  6. Cute kasut tu. Saya pakai saiz 7. Tak padan dgn badan kecik.

    BalasPadam
  7. kita size 4 pon susah nak cari kasut..huhu..suka pkai wedges sebab kita pendek je..

    BalasPadam
  8. PG lagi lah susah nak cari saiz :D
    wa. omei je dot dot bagai kan ;)
    PG singgah menabung sekali ya lya ;)

    BalasPadam
  9. Ok jugak tahu saiz 8. Macam kaki aku, kadang 8 kadang 7. Bergantung pada jenis kasut. Memang stock tak boleh beli kasut online dan orang belikan.

    BalasPadam
  10. dik an pakai size 4 je hehe...zaman sekolah selalu kena perli sebab kecik je kasut hehe

    BalasPadam
  11. Sally suka pakai sandal...kalau ada heels pun maybe tak lebih 2 inch...badan berat kan..hahaha

    BalasPadam
  12. sama macam kaki akak..kadang 8 kadang 9..follow blog akak tau ~~

    BalasPadam
  13. Wahh.. menarik Lya.. cantik.. :)
    3x libresse..

    BalasPadam
  14. waaa..cantikk..tp i prefer stiletto.alia ni pendek jeee..hahaa

    BalasPadam
  15. comel nye kasul polka dot... color pun nice sgt...

    BalasPadam
  16. cik akak paling suka yang simple..hihi...
    kalau pergi dinner...cik akak mesti pakai heel

    BalasPadam
  17. salam. ehe..kalau sy yunk..lebih suka wages or heels hee ^^

    BalasPadam
  18. sekarang lebih suka flats dari heels..

    BalasPadam
  19. semua yus pakai.. selipar jepun pun boleyy..
    asalkan bukan wedges, heels dan seangkatan dengannya..

    BalasPadam
  20. semua yus pakai.. selipar jepun pun boleyy..
    asalkan bukan wedges, heels dan seangkatan dengannya..

    BalasPadam
  21. Zara pon suka pakai kasut flats ni kcuali o keja.. high heels laa.. haha

    BalasPadam
  22. Zara pon suka pakai kasut flats ni kcuali o keja.. high heels laa.. haha

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign