Halaman

Update B2B : Hand Banquet

Asha Lya | April 24, 2014 | 20Komen | >
Assalamualaikum



Kali nie Lya nak diy bunga tangan plak.
Rajin sangat nak men"DIY"
yela persiapan dah hampir siap
ada masa terluang Lya gubah bunga nie boleh
dijadikan bunga tangan masa nikah nanti.


Lya pakai bunga mati tak maw bunga hidup nanti tak boleh
simpan bila dah layu.Jenis nie bunga foam (ehhh betul ka)
ada wangi-wangi & shine-shine gitu.



amacam ada ok juga ke...hihihi


buat simple-simple je janji puas hati boleh pakai:)


Beli bunga siap pas tu gubah je..malas nak buat-buat bunga hihihi
(kekadang mood malas tu selalu menyinggah)

Terima Kasih

20 ulasan:

  1. pandai asha buat, kreatif cantik pulak tu, kalau mama apa ntah yang jadi kot..

    BalasPadam
  2. hihi...cantik..apasal lak warna bunga tak de purple dik lya..hihi

    BalasPadam
  3. seriously...sangat cantik..puas ati ye gubah sendiri

    BalasPadam
  4. Wah..menarik..to me..ok je simple..janji tuan badan puas hati..hoho

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum asha, nape tak guna kain felt atau kain perca? sheila dulu HB buat sendiri gak. hehehee. btw nice juga buat simple gini. jimat duit kannn. singgah menabung lenovo sini~~~

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum lya..lawa la bunga diy tu ^_^

    BalasPadam
  7. Memang tangan berseni, nampak kemas dan cantik je bunganya tu :-)

    BalasPadam
  8. cantik satu colour klu mix color lg meriah bunga tu..:)

    BalasPadam
  9. memang rajin menDIY lya ni kan..bagus la..selain jimat puas hati dapat buat sendiri ni :) cantik ^_^

    BalasPadam
  10. tak lamaa lagi kan ?? dup dap dupp =D

    BalasPadam
  11. cantiknya lya hehe...lya memang kreatip...Dik An ni jahit pong tak pandai hihi..

    BalasPadam
  12. Simple dan cantik, Lya...
    Puas hati bila buat sendiri... :)

    BalasPadam
  13. Cantiknye Lya.. pandai betui la.. rasa nak belajar buat jer bila tgk Lya boleh buat.. menabung lenovo dan inti buat Lya...

    BalasPadam
  14. sweet warna bunga ni..I loike! :)

    BalasPadam
  15. catik bah....
    woooo.....semangat bah dia..hihii..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign