Halaman

Aktiviti Hujung Minggu Bersenam

Asha Lya | April 23, 2014 | 17Komen | >
Assalamualaikum

Kekadang aktiviti hujung minggu kitaorang
bila tak balik kampung di isi dengan pergi bersenam (jogging)
 Seronok dapat keluarkan peluh jahat hihihi.


Kitaorang biasa pergi jogging selain ke patai Tanjung Aru
kita akan pergi ke Perdana Park.
Dibuka seawal jam 7pagi.
 Masuk free tapi parking kereta bayar la :)
Jom hujung minggu nie kita pegi senaman..


" Badan sihat Otak pun cergas "


 sempat lagi pose (gambar kabur guna hf cikai)




Terima Kasih

17 ulasan:

  1. memuda dulu akk selalu jogging tapi skang dah tua malas pulak...

    BalasPadam
  2. bestnyer berjogging..bila dah de anak ni asik nak cari bantal je kalo ada masa terluang..ngeh2

    BalasPadam
  3. cik akak pernah pergi pantai tanjung aru...
    memang best sesangat..seafood tu yang memang terbaik :)

    BalasPadam
  4. rajin lya jogging kan...Dik An bersenam kadang2 je tu pun naik basikal 2-3 round hehe...

    BalasPadam
  5. Bagus aktiviti ni utk kesihatan. Elok diamalkan ^__^

    BalasPadam
  6. bersenam baik untuk kesihatan..kalau ada tempat best untuk bersenam lg bersemanagat kan..

    BalasPadam
  7. waahh.. joging2.. lama daa zara xbjogginng ~~~ muehehe..

    BalasPadam
  8. rumah saya kat pantai,hehe. boleh jogging kat sana smbil nikmati pemandangan :D

    BalasPadam
  9. dah lama nya tak joging..
    bnyak peluh2 jahat dalam badan ni haa..hikhik :pp

    BalasPadam
  10. salam. lain kali ajakla sy sekali kalau nak pegi tanjung aru dear hehehhe :P

    BalasPadam
  11. Rindu tanjung aru.. bestnya dpt selalu jogging kt sana.. =D

    BalasPadam
  12. wah,, mama takde lah nak pergi.. jauh beno..

    BalasPadam
  13. Dah lama k nrl x berjogging... tiap2 hari jogging turun naik tangga je laaa... ^__*

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum Lya...wahh...bestnyer dapat berjogging....dapat sihatkan badan..

    BalasPadam
  15. persediaan untuk b2b bah ne...hihi..nanti nda muat baju kan lya..cik pun masa dekat2 mau kawin berabis kasi turun berat badan..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign