Halaman

DIY : Meja Penyambut Tetamu

Asha Lya | April 04, 2014 | 46Komen | >
Assalamualaikum

 Hi guy's jumpa lagi kita di segmen DIY bersama Lya
Sebenarnya ini cerita minggu lepas.
Betapa lamanya di peram (ehhh lama ka)
Tergatal tangan nak buat benda nie.

Bab buat benda-benda kreatif nie memang menjadi kesukaan ku.
Yela daripada meja sambut tetamu tu kosong, meh kita DIY sesuatu.
Nampak juga keserian di situ nanti.

 betapa gigihnya nak buat


Guna lebihan doily paper je..Daripada membazir meh kita cari idea
buat apa yang patut. Siap ada prop lagi gigihnya ehehe.
Ini antara barang-barang yang akan Lya letak kat
meja tetamu nanti.Insya'Allah.


Wassalam

Terima Kasih

46 ulasan:

  1. okay, nnt sally pinjam idea yg dolly paper tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe boleh sally..harap dpt membantu :D

      Padam
  2. hihi...rajin betul nak buat tu lya

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada masa trluang sikit..boleh la buat apa yg patut :)

      Padam
  3. Kreatif!!

    Siapa nak hadiah? http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/soal-selidik-untuk-anjurkan-giveaway.html

    BalasPadam
  4. Rajin ya sis! hehe Kat mana nak beli Doily paper tu kat KK ni? tak jumpa2 lagi :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang susah nak cari kat kk nie..kebetulan kat area office akak ni ada kedai barang2 buat kek.kat cne ada jual :)

      Padam
    2. Best ya. Nanti nak juga la cari kat kedai2 cake :)

      Padam
  5. cantik dan kreatif lya..memang berseri meja penyambut tetamu camtu..

    BalasPadam
  6. rajin dan kreatip lya ye...kalau dik an mmg tak berseni langsung huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi dik an pandai buat kek kan :)

      Padam
  7. assalamualaikum, kreatif, nampak sweet

    BalasPadam
  8. kreatif :)
    btw, jom join giveaway sha..
    http://myshaheila.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

    BalasPadam
  9. Wah!!!..Kreatif-kreatif..tahniah...anda berjaya...hoho

    BalasPadam
  10. msti comel nt..
    xsaba nk tgk..
    =)

    BalasPadam
  11. msti comel nt..
    xsaba nk tgk..
    =)

    BalasPadam
  12. kreatif betul lya.. semua lya buat menajdi da cantik.. tabung semua keluar churp2..

    BalasPadam
  13. wah kreatif..
    bleh cuba diy ni

    BalasPadam
  14. Wahhhwahhhwahhh...kreatif juga...cik masa kawin dulu nda terfikir pun mau buat macm ne...huhuhu...best nya kalau dapat ulang balik kan...

    BalasPadam
  15. omg kak asha hebak sungguh hihihi seriously cute gilaaaaaaaaaaaa <3333

    BalasPadam
  16. Bagusnya lya. Jadi org kreatif ni seronokkan

    BalasPadam
  17. alaaa,kiutnya...
    miza pun suka benda kiut2 ni,tapi tunngu mood nak buat..
    haiishhh...hihiii :D

    BalasPadam
  18. wah..lya dah makin creatif la..hihi

    BalasPadam
  19. wah.. kreatifnya.. saya tekan anna sui kat sini :)

    BalasPadam
  20. cantik.. :) btw singgah n follow awk.. :)

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum asha, wahh lawanya. kreatiflah asha ni, bagus2. jimat ongkos kan. hehe singgah menabung Herbal-Essences~~~

    BalasPadam
  22. jimat belanja buat sendiri...tapi tangan ni tak berape kreatif tambah pemalas...huhu

    BalasPadam
  23. majlis lya nie nnt mesti kiut.. dpt dibayangkan..

    BalasPadam
  24. Comel la lya.. kreatif dan menjimatkan btl x.. =D

    BalasPadam
  25. pasti cantik ni kan..jgn lpa upload pic lg..hehe

    BalasPadam
  26. wah pandai buat sendiri ... cantik .

    BalasPadam
  27. Wahh cantik.. kreatifnya.. :)

    BalasPadam
  28. waa. cantikkk :) salam perkenalan sist. Im a sabahan too. please have a visit to my blog here intikacanghitam@blogsopt.com :*

    BalasPadam
  29. bestnya...masa akak kawen takde prop2 nie..

    BalasPadam
  30. behihi.. yus pun suka buat diy. jimat duit sikit :D

    BalasPadam
  31. Satu psatu dah siap urusan wedding ni.. hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign