Halaman

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy

Asha Lya | April 01, 2014 | 30Komen | >
Assalamualaikum
 
http://aswanazmy.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
 
 
 Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy
Syarat-syarat dia semua senang
Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia sahaja
Follow blog ini
Buat satu entri yang bertajuk Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy
Tempek banner di atas dan backlink ke entri ini
Tinggalkan link url entri anda di kotak komen ini
Tarikh Tamat 10 April 2014 (pukul 11:59 Malam)

*Hanya seorang pemenang dicari, kalau penyertaan ramai..mungkin hadiah top up akan di tambah.. :)

Terima Kasih

30 ulasan:

  1. wa. amat mudah ni. sure PG join sekaki la ya :)
    good luck lya! PG datang nak isi tabung. tapi PC tak dapat nak detect ads. nanti PG dtg lagi ya :)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen and all the best lya...

    BalasPadam
  3. cik akak dah join juga..hihi

    BalasPadam
  4. Comel betul power banknya. Nak bubuh dalam poket pun muat kot.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum asha, semoga berjaya ya ~~~

    BalasPadam
  6. Goodluck awakkk! mana tahu rezeki kan? :)

    Salam kenal :)

    BalasPadam
  7. semoga berjaya lya.. menabung promoted content: bwincessnana.com.. :D

    BalasPadam
  8. all d bez asha..moga ade rezeki nanti
    tahniah...jemput singgah sini:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/04/pemenang-top-commentators-bulan-mac-2014.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum dan salam singgah malam dari segmen yang sama Lya...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    BalasPadam
  10. gud luck sahabatku.....

    (^_^) ANDA DI TAG!!! hehe....
    SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    BalasPadam
  11. Selamat bersegmen, Lya... Good Luck...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tumpang marketing admin

      Al FAID BARAKAH SERVICES PUCHONG PRIMA
      ( KIOSK MYEG )
      PERBAHARUI ROADTAX & INSURANS KENDERAAN ANDA- Tanpa Geran Original


      *Kami menawarkan khidmat MyEG secara online dan serta merta boleh dicetak terus kepada anda disamping untuk memperbaharui Insurans .
      *Kami juga menawarkan Perkhidmatan Penghantaran RoadTax dan Insurans Kenderaan Ke Lokasi anda.

      Like us On Facebook- https://www.facebook.com/roadtaxmyeg4u

      QUOTATION PERCUMA DENGAN HARGA INSURANS KENDERAAN MELAMPAU LAMPAU MURAH

      Email : alfaidbarakah@gmail.com

      http://roadtaxmyeg4u.blogspot.com/p/contact-us.html

      BZ072 KOMPLEKS NIAGA PRIMA WALK JALAN 5/6 TAMAN PUCHONG PRIMA 47100 PUCHONG, SELANGOR

      Padam
  12. all the best. semoga berjayaaaa... :D

    BalasPadam
  13. Tumpang marketing admin

    Al FAID BARAKAH SERVICES PUCHONG PRIMA
    ( KIOSK MYEG )
    PERBAHARUI ROADTAX & INSURANS KENDERAAN ANDA- Tanpa Geran Original


    *Kami menawarkan khidmat MyEG secara online dan serta merta boleh dicetak terus kepada anda disamping untuk memperbaharui Insurans .
    *Kami juga menawarkan Perkhidmatan Penghantaran RoadTax dan Insurans Kenderaan Ke Lokasi anda.

    Like us On Facebook- https://www.facebook.com/roadtaxmyeg4u

    QUOTATION PERCUMA DENGAN HARGA INSURANS KENDERAAN MELAMPAU LAMPAU MURAH

    Email : alfaidbarakah@gmail.com

    http://roadtaxmyeg4u.blogspot.com/p/contact-us.html

    BZ072 KOMPLEKS NIAGA PRIMA WALK JALAN 5/6 TAMAN PUCHONG PRIMA 47100 PUCHONG, SELANGOR

    BalasPadam
  14. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    good luck ye!!

    BalasPadam
  15. salam...dari GA yang sama..jemput singgah blog cikyah :) http://fnorhidayah.blogspot.com/2014/03/segment-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    BalasPadam
  16. selamat maju jaya... dtg dari segmen yang sama....

    http://nur-afiz.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    BalasPadam
  17. singgah sini dr segmen yang samam..

    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum..
    datang sini dari rumah tuan penganjur..
    join segmen yg sama jugak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html
    all the best!!

    BalasPadam
  19. singgah sini n belek2 entri dari segmen yg sama
    http://www.blogieta.com/2014/04/segmen-mini-power-bank-aswan-azmy.html

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign