Halaman

Alhamdulillah Done

Asha Lya | April 08, 2014 | 36Komen | >
Assalamualaikum


Selamat pagi mulakan dengan hari ini dengan senyuman.
Lya minta maaf tak sempat nak drop komen,
nak update blog nak balas kunjungan
nak blogwalking kengkawan semua..banyak benda nak
di settlekan dah nak dekat-dekat hujung-hujung
majlis Lya nie.




Alhamdulillah kelmarin dah selesai satu fasa.
 Ujian saringan HIV & Thalasemia done..Ujian free bayar RM1.00 je pendaftaran.
Buat ujian tanpa pasangan huhuhu sedih gak la.(En.F Tak ada kat cne).
Sampai pembantu perubatan tu cakap dah boleh kawin dah..
EHhh belum lagi kena tunggu En.F bagi borangnnya dulu :)
Penting pengetahuan tentang Thalasemia nie..Jangan ambik remeh benda nie.
Dapat lagi satu ilmu..Sebelum nie tahu pasal HIV je..


Nanti Lya nak buat blogwalking..Tapi nak buat keja dulu k bye


Terima Kasih

36 ulasan:

  1. Thalasemia berhati-hati sikit...sebab anak sedara cik akak ada seorang...
    alhamdulillah...dia aktif je...normal...syukur...
    tapi tak boleh sebarang nak bagi dia makan..berbahaya untuk dia.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah lya dan pasangan bukan pembawa..kecian kan kak..lya tgk anak2 kecil yang kena penyakit nie

      Padam
  2. semoga urusan lya berjalan lancar.. sepupu akak juga berkahwin dengan lelaki pengidap thalesemia.. dia baru tahu selepas lelaki itu menjalankan ujian saringan HIV dan thalesemia.. semua persiapan perkahwinan dah buat tak akan nak cancel kahwin.. tak tahu la apa nasib anak mereka sebab sekarang ni dia tengah pregnant.. doakan semoga semuanya ok.. menabung digi dan libresse untuk lya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah sis..kita hanya mampu berdoa moga semuanya selamat

      Padam
  3. tahniah..dah xlama ek majlisnya..bila?

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah dah selesai..Saya dulu buat HIV test sensorang jgk Asha...Tapi ok la..Janji RESULT memuaskan & melegakan hati..hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. samala kita sis...syukur semuanya ok :)

      Padam
  5. Alhamdulillah.. tahniah.. semoga dipermudahkan segala urusan ye Lya.. :)

    BalasPadam
  6. Syukur da done semua ya. Hehe buat kat Hosp mana Lya? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. lya buat kat klinik kesihatan putatan..mudah brurusan d cne

      Padam
  7. sibuk nye B2B sekarang nie.. hehe.. lega bila satu per satu perkara selesai kan..

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah hehe...takpe lya...sibuk sekarang untuk majlis penting...nnti dah selesai semua lya akan rasa bahagia je hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. begitula yg diharapkan dik an :)

      Padam
  9. memang bahaya kan yang ada thalesemia,
    alhamdulillah dah selesai kan ^_^

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah dah selesai satu bab kan lya.. =D

    BalasPadam
  11. alhamdulillah....moga semua di permudahkan untk sis yer?

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah trima kasih sis kathy

      Padam
  12. alhamdulillah...tak sbar nak tengok pengantin nie..

    BalasPadam
  13. hai lya. eh ada buat ujian thalassemia jugak ke? rasanya dulu2 hiv test je kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. iya itula lya terkejut..tpi tak apala boleh kesan dari awal kan

      Padam
  14. x pernah buat. selamat mendirikan rumah tgga..syoknye..hihi

    BalasPadam
  15. its ok dear..yang penting urusan semua selessai...heee

    BalasPadam
  16. tahniah nak kahwin soon :)

    fae follow sini #610

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. insyallah awal bulan 6 nie nak dtg ke hihi :)

      Padam
  18. wedding nanti jemput yus ok. ehem.

    BalasPadam
  19. Wahhh.. dah smakin hmpir kn lyaa.. dupdapdupdap tak ? Hoho

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign