Halaman

Biodata Blogger Ku

Asha Lya | Mei 14, 2014 | 33Komen | >
Assalamualaikum


Semenjak dua menjak Lya aktif kat dunia blogger.
Baru nak update pasal identiti kan kat blog hihihi.
Nak tahu juga ke huhuhu...malu la.Lya memang pemalu (perasan btl).
 Ada yang tanya Lya tinggal kat mana..kerja mana..
Jadi Lya listkan la serba ringkas mengenai Lya kat blog nie ya..





My Biodata (macam zaman sekolah-sekolah dulu plak nie tulis-tulis biodata bagai)


Nama : Sulia bt Sukadi
Nick name : Asha or Lya 
Lahir : 05 May 
Anak : Bongsu (Lima beradik)
Kg Asal : Beaufort Sabah
Agama : Islam
 Menetap : Petagas Kota Kinabalu Sabah
Sekolah : SM Teknik Keningau Sabah
Tempat belajar: Institut Kemahiran Tinggi Belia Negara Sepang Selangor
Jurusan : Diploma Electronik Engineering
Bekerja :Company Engineering at Kepayan
Satatus : Bujang Tunangan orang (bakal istri coming soon)
Mula berblog : 26.April.2013 (aktif baru 10 bulan)
 Warna kegemaran : Semua warna yang ceria-ceria 
Perwatakan : Pemalu & pendiam (kalau suda kenal bisa jadi rapat)
Sabar (selagi boleh sabar dan akan sabar)
kreatif (perasan kan haha sikit kot)
Suka kucing (yang manja-manja)
 Cengeng (selalu menagis dalam hati je)
Mudah tersentuh (hati banyak lembut)


Apa lagi ekkk itu je kot kan..serba sedikit tentang Lya
 Ke ada lagi nak tanya..:D


Wassalam


Nota : Dah petang tunggu masa nak balik


Terima Kasih

33 ulasan:

  1. cengeng? tak caye la. Orang penyayang suka kucing cam Asha mesti hati lembut dan ayu je kan :)

    BalasPadam
  2. salam. ok da tahu seba sedikit hahahhaa

    BalasPadam
  3. hehe...ok2 da tahu >_< .. lagi satu alynn nak tahu ..umurnya berapa ? kalau adik pgillany adik ..kalau akk ..mau pgil sis ..hihi~

    BalasPadam
  4. Uishhh..kalo ikut biodata time sekolah dulu kene cite suka makan & minum ape..minat retis mane..and many more..haha..Anyway..selamat berkenalan again to u Asha..huhu

    BalasPadam
  5. hahahaha...tu diaa...makanan kegemaran ape...? :P

    BalasPadam
  6. bab cengeng dengan pemalu tu kita sama lya hehe :)

    BalasPadam
  7. lya...lya lahir tahun bila ehh ?

    BalasPadam
  8. yeayyy sekarang dah tau info lya serba sikit...

    BalasPadam
  9. eh eh..
    5 may..
    baru lagi ler besday lya..
    tahniah tahniah..
    x lama lg dh status istero orang pulak.
    tahniah sekali lagi.

    BalasPadam
  10. Ok la biler dah buat camni ramai yg akan tahu hehehehe

    BalasPadam
  11. salam perkenalan lg sekali lya..suka sebab kita sama course, beza tempat belajar jek..

    BalasPadam
  12. masa zaman sekolah mmg suke tulis biodata cm nie.. tambah pula akhir2 tahun.. nak tukar kelas.. sbgai kenang.. siap ada motto hidup lagi.. hehe...

    BalasPadam
  13. http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html :) Sis Lya .. jwb ea.. hihi~ TQSM!

    BalasPadam
  14. baiklah baiklah.. jgn lupa bg gambar sekali ya hahaha...lucu kan ms budak2 dlu... btw baru tahu serba sedikit tntg lya..ingatkan lya org sipitang. saya dlu pun dekat beaufort juga. sekolah kat srk st john hehe...

    BalasPadam
  15. Perwatakan awak tu macam samaaaaa je dengan kak ina..he he...

    BalasPadam
  16. Lya pernah sekolah di teknik keningau pula kan, di beaufort kg mana lya ? :)

    BalasPadam
  17. oh wife-to-be...nnt bole jemput dtg kenduri..

    BalasPadam
  18. dari sabah rupanya si cntik mnis ni.. :)

    BalasPadam
  19. maaf biodata tak lengkap, mohon letak makanan minuman kegemaran sekali.. hehehe..
    nak tau umur jugak.. hehe..

    BalasPadam
  20. eahhwahhh....walaupun sudah lama bertengkek d sini..mau wish juga salam kenal...semoga hubungan prsahabatn alam maya kita berkekalan n dapat hang out tgather2 bila ada masa p sdkan nt...kikikiki

    BalasPadam
  21. banyak jugak blogger yg saya jumpa orang sabah.. orang sabah mmg rajin berblog ke..? hehhe

    BalasPadam
  22. Salam perkenalan & berblogging Lya.. :) :)

    BalasPadam
  23. 5 mei?happy belated birthday =)

    BalasPadam
  24. Tulaa... cam zaman sekolah dulu, siap buat buku biodata lagi... :)

    BalasPadam
  25. mmg throwbck trus zaman skolaa.. biodata mcm ni slalu kita buat masa skola kan.. heheh

    BalasPadam
  26. hye my dear!! goodluck for your blog..
    visit mine! hehe

    http://algettingmarried.blogspot.com/

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign