Halaman

Mood Nak Bersegmen Makin Berkurangan

Asha Lya | Mei 08, 2014 | 25Komen | >
Assalamualaikum


Bukan Lya tak mau join mana-mana GA.
Ada ramai juga yang tag.
Tapi mood tu macam dah hilang entah ke mana.
Nak jejak balik aduhai malasnya.
Nanti la ada jua masanya datang mood rajin tu.
 
 
 
Lya minta maaf  sesangat bukan tak nak join tapi "M.A.L.A.S"
buat masa nie.Insyallah ada kelapangan 
pasti Lya join.Moood macam nak tidur je nie (keletihan).



 tak ada la plak terbongkang macam kat atas nie hahaha..agak-agak la


 

Nota : Minggu nie Lya balik kampung lagi



Terima Kasih

25 ulasan:

  1. mood malas tengah melanda ni...

    BalasPadam
  2. hehe...meh la join GA yg best2 ahaks

    BalasPadam
  3. Fifi pon tgh malas sekarang ni...(tapi more sebab malas wif sponsor yang macam nak taknak je nak kasi hadiah when menang :/)

    BalasPadam
  4. sama lah kita tu lya...hihihi

    BalasPadam
  5. oh yeah balik kg lg ... take care Lya ^_^

    BalasPadam
  6. Malas bersegmen xpe..tapi kene RAJIN utk your BIG DAY nnt..huh..

    BalasPadam
  7. Xpe.. Sama-sama kita tunggu mood rajin. heheh

    BalasPadam
  8. huhuhu...xpela..rehat sekejap..hihi

    BalasPadam
  9. Mungkin mood big day kot...takpe2...take ur time...nnt dh ada mood, pulun abis2 ye...hehe

    BalasPadam
  10. kak pula malas join kalau baaanyakk betul syarat mau dipenuhi..huhu... anyway, selamat balik kampung lya. hati-hati ya.. ;)

    BalasPadam
  11. saya malas join kalau banyak sangat syarat..huhu
    ni lya ni mood lain nih..hehe..b2b kan..

    BalasPadam
  12. same lar kita Lya. saya pun malas. Hahaha. Ikut mood lar. hihi

    BalasPadam
  13. Btw dayah dah follow, komen dan klik tabung sini. Jemput ke blog

    BalasPadam
  14. amik masa tuk kembali bersegmen...hihi..
    nak balik kampung ye..take care tau ;-)

    BalasPadam
  15. yumida klo join segmen tgk syarat segmen tu, baru join. dulu rajin join, skrg ada memilih sikit. hihi

    BalasPadam
  16. amboi..sekrang tgh tunggu mode nak khwin gak ni lya. hihi

    BalasPadam
  17. kita pun skang terpaksa pilih2 Lya..takut tak sempat

    BalasPadam
  18. sama la Fiza.. nk buat kene ada mood.. >_<

    BalasPadam
  19. Semoga nak bersemangat kembali secepatnya...

    BalasPadam
  20. sama lah lya...lepastu jenis Dik An nak join segmen yang senang je..takde bnyak syarat huhu..

    BalasPadam
  21. Relax je.. fokuskan kat hal nk kawen eh.. ga & segmen tu nnti2 ada lagi.. nnti dtglah mood tu.. :)

    BalasPadam
  22. hehehe..bagi husna join ga dan segmen lah paling mudah..
    cuma nak jejak balik tu makan masa..kdg ga dah tamat, husna baru reply jejak..:p

    BalasPadam
  23. xpa dear.. byk fikiran tu ngan mjlis yg bakal mjelang tiba.. heheh =D

    BalasPadam
  24. Mood tunggu hari bahagia ni Asha :))

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign