Halaman

Mudah.My

Asha Lya | Mei 09, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum



Sapa selalu buka web Mudah.com nie
ehehehe..Lya le suka tengok iklan-iklan terkini.

Selalu Lya buka yang kat Sabah punya.
Bila bosan cne la selalu Lya jenguk-jenguk.
Jenguk-jenguk gadget..Jenguk-jenguk harga tanah (macam la kayo nak beli ahaha)
Jenguk kat bahgaian food (menarik boleh meniaga gak kat cne).Jenguk weeding service.
Semuala di jenguk.
Lya dapat kerja yang sekarang nie pun dari kat cne gak
Umah sewa yang Lya duk sekarang nie pun kat cne gak Lya jumpa.
Masa nak cari homestay kat Putrajaya (konvo last year)
pun kat cne gak Lya jumpa (harga pun berbaloi)
Lebih mudah mencari di sini.


http://www.mudah.my/

semuanya menjadi mudah



Nota : Kat cne hujan dah turun sejukkk..seronoknya hilang sikit bahang


Terima Kasih

22 ulasan:

  1. akak dah lama tak cuci mata kat mudah... hi hi hi...

    BalasPadam
  2. akak rajin jugak buka mudah.my nie..suka tengok barangan yang dijual dan harganya..

    BalasPadam
  3. kat sini semuanya ada...mudah memang mudah kan ^-^

    BalasPadam
  4. rajin jugak bukak mudah ni..kot2 ada jawatan 0 yang berkenan..huhu

    BalasPadam
  5. dulu akak beli kereta pun kat sini...skrg dh lama kat tgk mudah

    BalasPadam
  6. samalah kita lya...selalu tgok kat mudah hehe...

    BalasPadam
  7. Nor promote barang yg nor jual kat mudah jugak. Dulu nak cari rumah sewa, tgk kat mudah jugak :)

    BalasPadam
  8. dulu selalu beli brg kat mudah
    sekarang dah kurang

    BalasPadam
  9. Tengok2 org jual rumah pun syok kat mudah tu... bukan nk beli tp dpt tau nilai & idea utk rumah... kdg2 ada yg dah renovate cantik2 & nk jual harganya pun menarik... geram je.. :D

    BalasPadam
  10. dulu Nurul jual rumah pun di Mudah.my juga.. memang mudah di Mudah.my! :D

    BalasPadam
  11. Lya pon selalu jenguk mudah sebab hubby suka sgt tgk barang2 kat situ terutama barang2 antik ..
    Selalu kalau takder kerja tempat dia melepak kat sini lah mudah.my ..segalanyerr mudah dan berbaloi..

    BalasPadam
  12. selalu jugak gunakan mudah.com.my ni..lebih mudah kan lagipun banyak pilihan

    BalasPadam
  13. kita tak berani nak guna mudah ni sebab ada banyak laporan kes penipuan

    BalasPadam
  14. tak pernah lg guna khidmat mudah.my nih..

    BalasPadam
  15. Zara pon slalu tgk kat mudah.my.. muahahha

    BalasPadam
  16. kami laki bini pun mmg suka buka mudah ne...rumah yg kami beli tu pun jumpa dri mudah.my juga...hihihi

    BalasPadam
  17. tak pernah try cari kat mudah.. selalu buka pun sbb nak survey2 harga..

    BalasPadam
  18. Selalu jugak tengok mudah ni...

    BalasPadam
  19. sellau juga lya...kalau rajin lah

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign