Halaman

Libster Award Part 02 - Blogger Alyyn Azman

Asha Lya | Mei 17, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum


Kali nie Lya jadi mangsa tag kali yang ke 2.
Di tag blogger Alynn Azman.

Lya jawab ya dengan sejujurnya

1.Berapa lama anda sudah berblogging?
Lya start berblog 26.april.2013 (aktif sekitar bulan Ogos)

2.Apakah pencapaian anda yang terbaik dalam dunia blog?
Pencapaian haha macam sekolah-sekolah la plak..
emmm Lya dapat ramai kawan kat alam maya..
follower pun makin bertambah-tambah.

3. Pada pendapat anda, apakah kebaikan dan keburukan blog? 
 Kebaikan rasanya banyak contohnya dapat informasi terkini 
kekadang kita tak tahu kan perkembangan semasa.
Ada yang share kat blog.So kita boleh dapat tahu.
Keburukan rasanya belum ada lagi..Tak tefikir lagi :D

4. Siapakah sifu anda dalam dunia blog?
Blogger yang otai-otai dah lama bertapak dalam dunia blog itula Lya anggap sifu.

5. Bagaimana anda boleh terlibat dalam dunia blog?
Memula Lya suka baca B2B punya blog..terus rasa nak ada blog sendiri..
Macam menarik.

6. Apakah hobi anda selain berbloging?
Memasak,menjahit & suka buat aktiviti kraft

7. Haiwan apa yang anda suka dan obsess!
Kucing (suka kucing)

8. Anda berasal dari mana?
Asal Lya dari Beaufort Sabah

9. Destinasi percutian anda yang paling havoc? 
Rombongan ke Water wall Melaka bersama
kengkawan setempat Lya belajar dulu di Sepang..sangat gempak

10.Apakah impian dan cita-cita anda di tahun 2015?
Nak ada anak bersama suami Insyallah & Berjaya Di dunia & Akhirat

11.Apakah pandangan anda terhadap bloger Alynn Azman?
Menarik, simple, kemas & yang penting cepat loading :D


Ok ya Alynn Lya dah jawab tak ada hutang lagi :)
Ada lagi part 03..harap itu la yang lastly

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. rmainya kena liebster award ni..timm pun sma jugk..haha!!

    BalasPadam
  2. akak tak terjawab2...adoi...

    BalasPadam
  3. seronok kan segmen macam nie...all the best ye dik

    BalasPadam
  4. Yg akak kena tag pun tak terbuat lagi lya..huhuhu

    BalasPadam
  5. Fiza pun suke jawab2 soalan.. tp tak suke soalan yg jawab nk kene pikir.. simple2 okey..

    BalasPadam
  6. hehe best jawab2 soklan ni sebab tak sesukar exam haha

    BalasPadam
  7. ewahhhewahhh...semoga cepat2 dpat baby nt lya...

    BalasPadam
  8. wahh.. lya pun kena tag byk. sama la kita. dpt kenal lya sedikit sebanyak :)

    BalasPadam
  9. aminn...insyaAllah..cepat2 dapat baby nanti ye sis=)

    BalasPadam
  10. Wah Terbaik la Lya ..
    Rajin menjawap soalan2 yer ..
    kak Lya ada jugak tak berjawap lg huhuhu..
    Tak ingat dah mana link yg blogger tingglkan suh jawap huhuhu..

    BalasPadam
  11. Salam singgah dan follow :D

    BalasPadam
  12. hehe .. tag akak http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    BalasPadam
  13. salam. soalan no.10..semoga tercapai..aminn :)

    p.s menabung vanish :)

    BalasPadam
  14. In shaa Allah... semoga cepat2 tercapai yg no 10 tu... aamiin..
    3x volkswagn sini.. :D

    BalasPadam
  15. assalammualaikum kak lya..hihi....bru jumpe lah entri ni..tqsm ea.. knl da..nti klu ada..lin tnye g..hohoho~

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign