Halaman

Penghargaan : Sulaman Lace Heaven @ Kak Fuza

Asha Lya | Mei 29, 2014 | 13Komen | >
Assalamualaikum



 Sebelum Lya bercuti panjang.
Nak settlekan entri mana yang pending hehe.
Alhamdulillah mungkin rezki nak naik pelamin nie...Lya sungguh tak sangka
boleh menang GA kat blog kak fuza Sulaaman Lace Heaven
sempena ulang tahun blog kak fuza.
 Kalau nak tahu kak fuza seorang busnisswomen.


 cantik Lya suka paternnya...buat dress pun lawa kan

daku memang tak pandai nak bergaya selfie melfie bagai :D



http://fuzamusa.blogspot.com/

Jom ke blog kak Fuza



Wassalam


Nota : Urmmm mood nak bercuti dah mari....

Terima Kasih

13 ulasan:

  1. Alhamdulillah...tahniah...memang cantik...^_^

    BalasPadam
  2. tahniah lya..cantik kain tu..boleh buat baju raya nanti..

    BalasPadam
  3. Wow cantik kot kain nie.. Blocking color lagi.

    BalasPadam
  4. Wah..bestnya..boleh la buat baju / dress nnt..huhu

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah lya..rezeki kan...cantik sangat kaen tu lya...

    BalasPadam
  6. Tahniah Lya... cantiknye kain...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. Tq sebab siap buat entry ni
    Tahniah kerana menang hadiah utama :)

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/apabila-pemenang-ga-selfie-dengan.html

    BalasPadam
  8. tahniah..cantik kain tu, boleh pakai time raya

    BalasPadam
  9. salam. alhamdulillah..rezeki :)
    tahniah :))

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum lya.. Alhamdulillah.. Murah rezeki lya.. Kita hritu msa nk kwin pun sntiasa murah rezeki.. :)

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum lya.. Alhamdulillah.. Murah rezeki lya.. Kita hritu msa nk kwin pun sntiasa murah rezeki.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign