Halaman

Update B2B : Sabun Fruitale Goodies

Asha Lya | Mei 28, 2014 | 19Komen | >
Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Di tengah kesibukan sempat juga Lya update
blog.Kesian nanti blog terabai.
Maaf Lya masih tak sempat lagi nak blogwalking
korang-korang semua.Masa Lya agak terhad
mana nak siapkan kerja kat ofice sebelum Lya pergi bercuti.
 Terima kasih semua yang masih sudi melawat blog Lya.


Semalam sempat juga Lya siapkan goodies nie.
Untuk apa nanti Lya bagitau ya.



 agak-agak comel tak hehe..suka sabun fruitale warna-warni dan wangi



Nota: Kena siapkan kerja hari juga


Wassalam

Terima Kasih

19 ulasan:

  1. comel2..kalau dekat, nak je kita dtg kenduri lya

    BalasPadam
  2. ehh comell sangat kak asha.. :) mesti dup dap dup dap nak tggu hari bahagia kan.. :)

    BalasPadam
  3. salam. untuk apa tu yunk??

    p/s menabung volkswagen & whisper :)

    BalasPadam
  4. wow goodies sabun . menarik sangat :)

    BalasPadam
  5. Wah..meriahnya goodies..wangi..wangi..huhu

    BalasPadam
  6. Alaaa cutenya...colourful...nak satu hehiks !

    BalasPadam
  7. comel je lya..wangi pulak tu kan..

    BalasPadam
  8. selamat bercuti & selamat pengantin baru

    BalasPadam
  9. Mmg wangi sabun tu.. best.. :)

    BalasPadam
  10. bestnye.. dpt sabun org yg dtg majlis..

    BalasPadam
  11. untungla siapa dapat tu...kirim satu..hehehe..

    BalasPadam
  12. goodies utk kenduri kahwin lettuw..hehe..pos seketoi!

    BalasPadam
  13. comel pula buat macam ni kan..kreatif sangat..

    BalasPadam
  14. wahh dulu2 ada laa org bg sabun..skarang nih dah tak de.. rindu nak dpt sabun pastu kumpul..:p

    BalasPadam
  15. comelnye..simple je tapi mesti orang suka sebab boleh guna. paling suka fruitale green apple :p

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign