Halaman

Silkygirl - Pure Fresh Oil Control Preesed Powder

Asha Lya | Mei 14, 2014 | 17Komen | >
Assalamualaikum

 Lain yang di cari lain yang di jumpa.
 Lya salah seorang diantara pengguna produk Silkygirl sejak
remaja-remaja lagi.Kulit Lya nie jenis yang masuk semua
produk tak kira murah or mahal.Janji di iktiraf penggunannya.


Minggu lepas pergi watson macam biasa kalau
dah masuk kat watson ada je nak beli.
Nak cari compac powder tetiba ada offer
buy 1 free 1, offer sehingga 31.May.14.Cuba la harga pun murah je.
So dapat jimat kat situ boleh pakai untuk 2 bulan kihkihkih :)




Kumpul point watson bebanyak pas tu nak redem hihi



Nota : Mood cuti masih bersisa :(...selamat bekerja kamu kamu semua

Terima Kasih

17 ulasan:

  1. mama pun suka membeli belah di watson..

    BalasPadam
  2. ada sale ye...nak kene terjah ni...saya pun pengguna produk silkygirl...^_^

    BalasPadam
  3. Haiii.. Cakkk!!! Tahniahh!!
    Anda adalah Pemenang Salah Satu Hadiah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME BY TENGKUBUTANG!! Sila lihat Senarai Pemenang dan tuntut hadiah dari SPONSOR segera! tuntut hadiah sebelum hari Sabtu (17/5/2014) yea.. tengok senarai pemenang di link ini--> http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-2nd-year-wed.html

    BalasPadam
  4. hehe... k nrl pun guna pressed powder silkygirl.. :)

    BalasPadam
  5. wah.. berbaloi-baloi.. semalam baru je g watson.. hehe..

    BalasPadam
  6. salam dear. sy memang selalunya beli di watson tapi silky girl belum pernah try lagi produknya..:)
    btw menabung volkswagen & olay :)

    BalasPadam
  7. jeles tau kalo kulit muka orang tu yang jenis takde masalah apa2..haihh..akak samapi sekarang jerawat di dahi..how ?

    BalasPadam
  8. hehe samalah kita suka borong kat watson...tp dik an selalu borong facial mask je hehe...

    BalasPadam
  9. akak pun suka shopping watson ni Asha, nanti nak survey la :)

    BalasPadam
  10. xpenah guna bedak jnma silkygirl..duk guna bedak miami xhabes2 lgi dr sem lepas..sabau je la..

    BalasPadam
  11. Sy suke gak silky girl sebab syarifah amani prnh jd duta dia, hehehe

    BalasPadam
  12. kita skrng ckup mlas nk pikir psal makeup2 time prgnt ni.. hehe

    BalasPadam
  13. jarang sikit masuk watson..

    BalasPadam
  14. x rugi blnja d watsons ne..cik pun suka bila ada offer gila2...hihihi

    BalasPadam
  15. Saya pun suka membeli kat watson.. boleh kumpul point.. :)

    BalasPadam
  16. Akak pun suka shopping kat watson sebab boleh kumpul point..=D

    BalasPadam
  17. akak suka shopping kat guardian sebab kat sini ada guardian jerk

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign