Halaman

Blackout Lagi

Asha Lya | Mei 08, 2014 | 16Komen | >



Masuk kali nie dah dua hari asyik blackout je kat
Sini Kota Kinabalu sebelah malam plak tu....adehhhh
Sabar jela apa masalah karan nie pun tak tahu la.
So nyamuk-nyamuk kerja part time malam nie
Habislah darah ku kali nie kihkihkih.
Entri merapu di malam yang gelap lagi terasa bahangnya.
Karan tak ada tak mengapa...jangan air yang tak ada siap la.




Nota: teringat kalau kat kg tak ada karan guna lampu pom

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. Paling best, masa wKtu kecil kecil dlu, main pelita ataupun lilin..

    BalasPadam
  2. alamak,,nyalakan la lilin tu lya...

    BalasPadam
  3. takde elektrik, takde air...mmg rasa beban...

    BalasPadam
  4. Salam Lya ..
    Lya nak tanya Lya ni ..
    Lampu POM tu mcm mana ya ..
    Lampu minyak tanah tu ker ???
    Huhuhuhu tak tahu la ..

    BalasPadam
  5. lampu takde kenalah tido awal..hihihi

    BalasPadam
  6. nyamuk mesti berjalan-jalan sakan tu kan... :)

    BalasPadam
  7. xleh bayangkan lagi kalau xda karan malam2 buta..PB dgn anak2 aje..adoi...takutttt

    BalasPadam
  8. mase kecik-kecik dulu kalau xde lektrik,pasang lilin...duduk tepi dinding,main bayang-bayang...buat bentuk arnab la,gajah la...hihihi....

    BalasPadam
  9. tgk berita pun ada kawasan2 yang kene gangguan elektrik nie...

    BalasPadam
  10. kat kpg akak biasa cam nie dik lya...lebih2 lagi musim perayaan..

    BalasPadam
  11. betol tu lya...letrik takde ok lagi..tapi kalau air takde...susah kan..

    BalasPadam
  12. Skrng ni klu black out, kena pulak bateri hp dah nk out & power bank pun habis power.. huhh.. rasa mcm duduk kat gua huhu.. :D :D

    BalasPadam
  13. husna pon..dah 2 kali jugak..:p

    BalasPadam
  14. mmg kerap blackout kblkgn ni.. zara pon pkai tshirt jaa ke tmpt kerja.. huhuhu

    BalasPadam
  15. biasa lah tu lya..sini pun selalu blackout..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign