Halaman

Thank You Blogger Ainim & Blogger Sally

Asha Lya | Mei 06, 2014 | 19Komen | >
Assalamualaikum


Terharu betul Lya rasa nak nangesss huaaaa...siap buat entri lagi
sempena birthday Lya kelmarin 5 May.
Terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga
buat mereka yang wish birthday Lya kelmarin.
Buat Ainim & Sally korang memang the best.



 Entri Ainim


Entri Sally


Sapa belum mengenali mereka jom kenali mereka.
Mereka memang baik peramah.
Moga ukuwah antara kita semua akan berkekalan hendaknya
Insyallah.


Wassalam

Terima Kasih

19 ulasan:

  1. Sanah helwah Asha, yang ke berapa ni? hehe. Semoga hidup Asha sentiasa diberkati Allah :))

    BalasPadam
  2. Hehe...alahai Lya...xde ape la...sama-sama ingat kan bagus :)

    BalasPadam
  3. : Selamat Hari Lahir .
    Semoga Panjang Umur , Murah Rezeki , dan Dirahmati Allah Dunia dan Akhirat .

    BalasPadam
  4. selamat hari lahir asha.. semoga panjang umur dan murah rezeki ye, amin.. mama terlewat wish besday asha..

    BalasPadam
  5. happy belated birthday dear :) moga semua impian tercapai,.
    aminn

    BalasPadam
  6. ramai yg sayang lya nie.. hehe.. aper2 pun Fiza ucapkan selamat hari jadi buat lya....

    BalasPadam
  7. wah..entry ekslusif tu lya
    selamat ulg thn..moga sentiasa dimurahkan rezeki
    moga lya sukses dlm bidang diminati

    BalasPadam
  8. selmat ulang tahun dear...

    BalasPadam
  9. Happy birthday Asha.. sorry baru ni nak jenguk blog Asha.. Asha memnag layak pun diberi entri special mcm Ainim n Sally buat tu.. sebab Asha seorang yang rajin kunjung blog kawan2.. bagus.. tq jugak sebab sudi singgah blog teman walaupun teman dah jarang n selalu lambat blogwalking blog kawan2 balik.. tq Asha..

    BalasPadam
  10. oh terharu ada entri balas Lya. sorry malam baru sempat blog walking. :)

    BalasPadam
  11. asyaaaaaaaaaaaaaaa..hepi belated beday :)
    moga dipnjgkn umo dgn kesihatan yg baek..n dimurahkn rezki yg halal ye :)
    amennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  12. untunglah..hepi besfday sis..

    BalasPadam
  13. Seronoknye kalau dapat entry khas macam ni.. :D :D

    BalasPadam
  14. ooo... 5 Mei hari jadi Lya...
    HAppy Belated Birthday, Lya
    Semoga panjang umur & murah rezeki... ;)

    BalasPadam
  15. Alahmak.. lambt btul saya bw sini. Baru tau.. maaf Lya. Apapun, happy belated birthday.. semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan & tercapai segala impian... aamiin.. :) :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign