Halaman

Persiapan Lagi Beberapa Minggu

Asha Lya | Mei 09, 2014 | 25Komen | >
Assalamualaikum



Alhamdulillah persiapan Lya biasa-biasa je.
Tak ada grand-grandnya bukan artis pon hohoho..Tak baik membazir kan.
Persiapan ala kadar.Yang penting menu makan kena perfec ececehh.
Barula seronok tengok tetamu menjamu selera kan.
Hati pun banyak senang.



cik miaw pun sebok nak berbelanja :D



Minggu lepas kami belanja barang-barang dapur.
Yela kitaorang masak sendiri gotong-royong.
Kalau tempah katering macam tak syok je.
Lagi hapenning kalau masak sendiri sekeluarga.
Semuanya family Lya buat.Ehhh termasuk Lya la.
Dah nama pun Big Day Lya kan kihkihkih..



Moga semuanya dipermudahkan urusan Lya.Insyallah.


Nota : Kad kawin dah siap hati banyak senang :D

Terima Kasih

25 ulasan:

  1. wah..nak kawen eip? tahniah...Semoga urusannya dipermudahkan yea lya... :)

    BalasPadam
  2. xsABAR ehh nak kawen..mesti berdebar2 aje..selamat pengantin baru...hehe

    BalasPadam
  3. lagi beberapa minggu ye..memang berdebar + risau selagi tak lepas majlis tu..

    BalasPadam
  4. wahh..kawan kita ni nak kahwin dah

    BalasPadam
  5. hehe... nebesnya... insyaAllah Allah akan permudahkan

    BalasPadam
  6. nanti jangan lupa bagi kat kahwin tau!!..ahaks..all the best

    BalasPadam
  7. Wah!!!..Relax & Chill ok..baru la berseri2 nanti..huhu

    BalasPadam
  8. Semoga dipermudahkan. Adik akak pun nak kawen 18hb ni.
    Jangan neves2 okey..

    Balas kunjungan dari blog kak Mia :)

    BalasPadam
  9. mesti meriah nie.. yg penting persiapan dah ada.. In Syaa Allah semuanya akan berjalan lancar..

    BalasPadam
  10. sama la lya..kita lebih suka buat gotong royong berbanding catering ne..semoga semuanya ok2 saja..hee

    BalasPadam
  11. Tahniah dik....tak lama lagi kan...

    BalasPadam
  12. Semoga Lancar acar hingga usai semuanya...

    BalasPadam
  13. seronoknya jadi bride to be ni kan lya..

    BalasPadam
  14. hehe happy tgok lya happy...moga di permudahkan segala nya :)

    BalasPadam
  15. Yeay.. Lya dah nak kawen.. :D :D
    Semoga dipermudahkan segala urusan ye... aamiin.. :)

    BalasPadam
  16. semoga semuanya berjalan dengan baik.aminn

    BalasPadam
  17. semoga dipermudahkan urusan ye lya..:)

    BalasPadam
  18. wahhhh.. semoga bjalan lancar lyaa.. amin =D

    BalasPadam
  19. best nyaaaa.....jangaj terlalu buat kerja lya..kena rehat2 juga ne b2b...hihihi

    BalasPadam
  20. wah bestnya, hope berjalan dgn lancar..insyallah kalau tau jln sha pgi :D

    BalasPadam
  21. Wahh tahniah Asha...jgn lupa buat entry big day nanti ya ;)

    BalasPadam
  22. salam. semoga semuanya dipermudahkan..amin

    BalasPadam
  23. Dah dekat2 nak kawin, nebes jugak kan... Semoga dipermudahkan segala urusan Lya...
    Comey lak cik miaw tu... :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign