Halaman

Cabaran Tumix Perencah Rasa Kuah

Asha Lya | Julai 02, 2014 | 14Komen | >

Assalamualaikum
 
 
Adalah dalam tiga minggu yang lepas Lya
selamat terima bungkusan tumix.
Sebenarnya dah lama Lya terima baru sempat nak
buat entri kihkih..Benda free kita cuba je la.
Rasa-rasa nak masak udang sambal petai pun ok juga kan
guna perencah nie.Masak untuk suami sambil tu
boleh join peraduan nie.Kot-kot la bertuah hihi.
 
Lya kalau masak memasak memang selalu guna perencah
keluaran TUMIX ni selain perencah MAGGIE.
 Memang sedap...

 
 Tumix perencah rasa kuah didatangkan dengan 3 paket
 
 
Cuba saja tak salah kan..Kalah menang tu biasala kalau dah bertanding
 Info lanjut boleh layari TUMIX
 
Nota: Sapa nak join dan nak dapatkan sample Tumix free boleh la klik cne TUMIX 
Masih sempat lagi kalau nak cuba close date 20.Julai.2014.
Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. insyallah,mana tau rezeki ramadhan untuk lya sekeluarga...good luck ye lya..

    BalasPadam
  2. K nrl x pernah lagi guna perencah Tumix ni...
    All the best, Lya... :)

    BalasPadam
  3. gud luck! mana tau bertuah..
    =)

    BalasPadam
  4. good luck lya..sapa2 y berminat boleh la join kan...hihi..saya tak pernah guna tumix lagi..

    BalasPadam
  5. Cuba dulu baru tahu kan Lya ?? Terbaik la sempga berjaya ..Singgah menabung Hypp TV

    BalasPadam
  6. Wah..Udang sambal petai??? terliur kejab..hoho

    BalasPadam
  7. Ada jugak tgok haritu pasal tumix ni...all the best lya...dik an selalu guna knor pasti sedap je hehe

    BalasPadam
  8. Makin sedapla masakan Lya nanti..

    BalasPadam
  9. semoga berjaya lya..:) tak salah rasanya nak mencuba kan..

    BalasPadam
  10. salam heheh sy tak pernah try..

    BalasPadam
  11. In shaa Allah... aamiin. Good luck.. :)

    BalasPadam
  12. Mna thu rezeki mnang kn... Cuba je.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign