Halaman

Riview Majlis Perkahwinan Asha Lya & Md.Faizal : Bunga Rampai + Bunga Telur

Asha Lya | Julai 08, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum

Entri masih bekisar majlis kawin Lya yang lepas.
Dah gambar ini je yang ada buat masa nie.
Nak wat macam mana..idea nak menulis pun masih suam-suam kuku.
So mehla kita tengok pick-pic Lya.

 Daun pandan wangi + bunga kertas + bunga telur +minyak seri mawar (lupa nak snap)

Maissih ingat kah dengan sabun nie he




Sabun + tuala di isi kat dalam goodies bag..itula tujuannya sabun tu he


Bunga telur + sabun + tuala (untuk diberi pada yang merenjis belah ibu-ibu)


 Bunga telur + sabun + tuala (untuk diberi pada yang merenjis belah bapa-bapa)


 Kejadian pada malam itu he


Itu la saja ceritanya berkaitan t bunga rampai + bunga telur


Wassalam



Terima Kasih

22 ulasan:

  1. Tak terlambat untuk Fiza wish selamat pengantin baru..Semoga berbahagia hingga ke syurga..Bunga rampai dan bunga telur memang wajib ada kan :)

    BalasPadam
  2. Suka bau bunga rampai... Sabun fruitale tu sampai sekarang ada lagi, memang biasa dijadikan souvenir pengantin camtu kan... :)

    BalasPadam
  3. amboii seketul bg sabun....biasa org kerat 2..hehe

    BalasPadam
  4. wahh sonoknyer kawenn.,e hHHee

    BalasPadam
  5. walaupun tak dapat hadir dan meraikan bersama, bila lya cerita kat sini terasa macam akak pergi pulak...ihikss...anyway congrats again lya... akak tumpang happy untuk lya, semoga berkekalan sehingga ke jannah yer...

    BalasPadam
  6. nak tengok lagi gambar majlis tu..hehehe...seronok kan bila dapat siapkan segala persiapan majlis dengan jayanya...

    BalasPadam
  7. salam. meriahh hehehhe

    p.s menabung dove

    BalasPadam
  8. hado lagi tak goodies bag...nak satu muehehehe :P

    BalasPadam
  9. Wahh... goodies sabun fruitale! Wangi... mamabiha suke pakai sabun nie Lya :) huhu

    BalasPadam
  10. tahniah..kenangan siapkan barang majlis kahwin dulu memang tak ley lupe..hehe

    BalasPadam
  11. tahniah...biar sederhana yang penting semua beralan dengn lancar.

    BalasPadam
  12. Kak lya.. alynn bw sini ..hehe ..alyn penah tlg nenek jiran hiris n gunting halus2 daun pandan ..wangi kan kak..suka bau ..:D :))

    BalasPadam
  13. kat sini jarang ada merenjis..:)

    BalasPadam
  14. Wah! Dah lama tak jumpa goodies bag yang ada sabun. Dulu selalu jugak orang bagi sabun time majlis kahwin. Cantik warna tema biru + pink! :D

    BalasPadam
  15. untuk malam berinai ya lya?

    BalasPadam
  16. Bila mjlis xde bnga rampai rasa x lngkap pula kn..

    BalasPadam
  17. bunga rampai tuh wajib ada kan

    BalasPadam
  18. Kenangan terindah yg pasti akan diingati selamanya.. :)

    BalasPadam
  19. wah meriah kalau cam nie gayanya dik...tahniah dik :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign