Halaman

Mini Giveaway #27

Asha Lya | Julai 18, 2014 | 20Komen | >
Assalamualaikum

Kali ni Lya tergerak hati nak meriahkan
segmen akak blog Intan berlian Segmen nak bagi duit raya.
Lya masih menunggu berita gembira.
Mudahan ada rezki baby buat Lya tahun ni amin.


Andai kalau Lya ada rezki menang Lya nak bagi kat
anak saudara yang paling keci dalam kelauarga Lya.
Anak buah yang Lya jaga masa masih baby hinggah umur setahun.
Memang dia manja dengan Lya.



Nama : Hadhari Bin Roseli
Umur : 7 tahun 11 bln 30 hari


http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/07/mini-giveaway-27.html


Wassalam

Terima Kasih

20 ulasan:

  1. all the best lya... In Shaa Allah, mudah2an murah rezeki lya tahun ni nak dapat baby... he he he...

    BalasPadam
  2. in shaa Allah lya...moga ada rezeki buat lya...teruskan berdoa :)

    BalasPadam
  3. Thanks join... actually xpayah buat entry, just tulis nama anak or adik or ank sedara je dkt kotak komen :-)

    BTW, good luck..

    *insyaAllah moga ada rezeki lya untuk bergelar seorang ibu... teruskan usaha, doa & tawakal...

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum lya, semoga berjaya. sheila pun joined. hiewhiew ~~~

    BalasPadam
  5. All the besy Lya..InsyaAllah..ada rezeki nanti..wanie turut mendoakan..insyaAllah.. :)

    BalasPadam
  6. Tumpang lalu jap:)
    Pencarian sponsor untuk satu kempen "Kempen Pray 4 Gaza" !
    Link kempen ini akan diberitahu kemudian. Sesiapa yang boleh jadi sponsor, tolong pm aina di https://www.facebook.com/nurainafatini14 .
    Syarat sponsor boleh hanya satu Tentang follow blog sponsor, itu kami dah wajibkan. Detail lagi boleh contact Aina. Terima kasih:)

    BalasPadam
  7. Moga ada rezeki Lya kat sini ..InsyaAllah

    BalasPadam
  8. Asslmkm lya.. Gudluck ya...

    BalasPadam
  9. Akak TAG Lya
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    BalasPadam
  10. Kena usaha dengan gigih sis..hehe..

    BalasPadam
  11. Kak Lya pon JOIN jugak hehehe .....All The best ..Moga2 ada rezeki anak sedara Lya ni

    BalasPadam
  12. gud luck..semoga dimurahkan rezeki..Teruskan berdoa

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign