Halaman

Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"

Asha Lya | Julai 16, 2014 | 21Komen | >
Assalamualaikum...

Bersempena dengan kedatangan bulan Syawal ini, Ainim pun nak juga beri kad raya kepada rakan blogger sekalian. Nak bagi kat semua, tak mampu la pula. Makanya, mereka yang nak terima kad raya daripada Ainim, sudi-sudikanlah join segmen ini ya. Manalah tahu, kalian diantara mereka yang bertuah tu.

Syarat pun simple je:
1. Klik follow blog AinimRashihahb.blogspot.com
2. Like fanpage Blog Ainim Rashihah dan Add Google+ Ainim Suju
3. Buat entri bertajuk : Segmen "Ainim Nak Bagi Kad Raya"
4. Copy coding yang telah disediakan dibawah dan paste ke dalam ruangan HTML dan publish
5. Tinggalkan URL penyertaan diruangan komen dibawah
6. Segmen akan berakhir pada hari Khamis 17.07.2014

Senarai nama pemenang akan diberitahu pada Khamis malam tu juga. So, kenalah selalu check blog ni ya. All the best semua. ^_^

Terima Kasih

21 ulasan:

  1. Salam ramadhan ke 18 diucapkan.. saja ja blogwalking dari blog MiaLiana, harap anda lebih success dan teruskan share di blog ini untuk tatapan semua ya ;-) baju raya beli dah ka hehehe ;-)

    BalasPadam
  2. salam. selamat bersegmen dear :))

    BalasPadam
  3. best of luck sis..:DD

    salam kenal...follow sini..:D
    http://duniakita94.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum..senarai pemenang kad raya dah diumumkan. Jom semak siapa yang bertuah tu
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/07/senarai-pemenang-segmen-ainim-nak-bagi.html

    BalasPadam
  5. comelnya doodle tu kan..btw good luck dear..eh nak minta edit blog kan? mai2 sha tengah free ni :D

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign