Halaman

Crunchy Chocolate Date & Fate

Asha Lya | Julai 23, 2014 | 21Komen | >
Assalamualaikum
 
 
 
 Entri bukan nak bagi korang terliur pepagi ni ya.Ampunnn
Pada asalnya Lya bukanla penggemar makan coklat.
Tapi bila dah rasa coklat oat ni terus jatuh cinta.
Rasa macam choco oat juga.
Lya order dengan kawan Semalam sampai
teruja nak makan buat berbuka puasa..
 
 
 
 
 Kotaknya pun comel blh buat gift



 
Packingnya pun comel-comel
 

Mesti korang dah pernah makan kan.Lya baru pertama kali cuba ni.
 Bagi markah 100%
 
 
Wassalam
 
 
Nota: Mood nak cuti dah tunggu c En.Suami datang ambik hhheeee

Terima Kasih

21 ulasan:

  1. Cantik packaging die. pandai tarik perhatian orang. hehehe.

    BalasPadam
  2. HUHU...Kak Lya ...i love cokelat ..dapt nye..isk..pose2

    BalasPadam
  3. pernah beli dekat seorg blogger tp lupa lakk namanya..bg PB manis sikit tp sesuai hidangan utk hari raya hehe

    BalasPadam
  4. Wah..nampak sedap..Boleh la bagi pd kanak2 hari raya nnt..huhu

    BalasPadam
  5. K nurul dah pernah makan... sedapp... :)

    BalasPadam
  6. saya ada beli sebelum posa..asben memang suka tapi saya tak berapa kena kat tekak..packaging dia memang cantik kan..leh letak dalam balang..buat kuih raya..sweet

    BalasPadam
  7. date and fate.. mcm tajuk novel cinta la pulak hehe.

    BalasPadam
  8. biskut coklat daripada korea

    BalasPadam
  9. lya coklat nie memang sedap!!! tapi kalau makan banyak nanti ulang alik ke toilet la.. akak dah mengalaminya..huhuhu

    BalasPadam
  10. tak pernah makan lagi...nanti nak try lah hehe...

    BalasPadam
  11. salam..jom selamatkan 5 juta nyawa dibawah projek Mercy Mission
    sebarkan ya..jazakumullah khairan
    http://sihatitubahagia.blogspot.com/2014/07/hunger-is-worlds-greatest-solvable.html

    BalasPadam
  12. Wahh tengok pun dah sedap... :)

    BalasPadam
  13. macam mana ni kak yus dah terliur dah ni..
    peryt pun berbunyi bunyi dah..

    BalasPadam
  14. Bestnyerrr ,,,,,,,,Kak Lya pon suka tgk packaging diaorg ,..TERBAIK la

    BalasPadam
  15. Anak2 lagi la suka tambah2 tgk paket2 kcik macam2 warna gituu .TERTARIK !!!

    BalasPadam
  16. miza pun tak pernah makan kak lya,ni fes time miza tgok..

    BalasPadam
  17. yang nie Cik Nur belum pernah rasa lagi...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign