Halaman

Nuffnang : Income Pertama Dari Nuffnang

Asha Lya | Julai 13, 2014 | 28Komen | >
Assalamualaikum
Alhamdulillah akhirnya Lya merasa juga pegang cek nuffnang.
 Setelah sekian lama Lya menabung
berkat kawan-kawan tolong akhirnya
Lya mengcashoutkan juga.
 Keterujaan buat pertama kalinya.


Cek sampai Jumaat lepas walaupun tak beribu-riban tapi syukur ada juga
 Boleh buat simpanan sikit.


Lya start pasang iklan 16/08/2013.Fuhh dekat setahun juga
Lya menabung.Berkat kesabaran itu akhirnya membuahkan hasil juga.
Saja pasang iklan suka-suka.Orang lain pasang kita pun nak juga cuba.
Tapi setakat nie tak pernah curang lagi la dekat nuffnang.
Nanti bagi BE CPUV banyak-banyak lagi ya Mr.Nuffnang ekkk kihkihkih.


Ini bukan niat menunjuk cuma Lya nak jadikan inspirasi.
Rezeki ada di mana-mana yang penting rajin.
Kot-kot akan datang Lya dah ada anak
boleh tengok blog umienya tempat merapu bagai ni hehehe.


Nota : Korang mesti dah banyak kali cashout kan.Lya baru sekali :)


Wassalam

Terima Kasih

28 ulasan:

  1. Tahniah Lya ..Kak Lya lum penah lagi Cash Out ..
    Blog tak sampai lagi setahun jagung

    BalasPadam
  2. Tahniah.. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    BalasPadam
  3. Akak dah habis dah duit dik..hihi...
    Tak habis nak berbeli baju bebudak..hihi

    BalasPadam
  4. Semoga bertambah2 lagi la SEMANGAT nak berblogging ya Lya

    BalasPadam
  5. bestnya..rezeki tu..Za x pernah cash out lagi..huhu

    BalasPadam
  6. Tahniah kak. Saya baru je join. Income pun ciput je. Boleh jadi inspirasi untuk saya ni.

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah tahniah Lya... :)

    BalasPadam
  8. tahniah lya...untung lah dah merasa cashout dah.. hehe

    BalasPadam
  9. tahniah lya...untung lah dah merasa cashout dah.. hehe

    BalasPadam
  10. wahhhh..tahinah lya!! xpnah cash out lg..nk peram lame2 sket :p

    BalasPadam
  11. Walaupun,x riban2 tetap afa rezeki.
    Saya tumpang happy.
    Jemput singgah blog saya.
    Life is beautiful... don't waste it

    BalasPadam
  12. alhamdulillah..rezeki..nana da selamat tunaikan...heeee...

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah.. Rezeki lya wlpn x bnyk mna.. Sbb kita yng usahakn tuk dptkn nya kn.. :)
    Tahniah...

    BalasPadam
  14. alhamdulillah.. sikit2 lama2 jadik bukit kan ? =D

    BalasPadam
  15. salam. ehhehe sy belum ada pengalaman cashout jugak ..

    BalasPadam
  16. bestnye...sy blum penah lg merasa duit nuffnang...bru berjinak2..hrp2 mmpu gak cashout satu ari nnt =)

    BalasPadam
  17. Tahniah lya...dik an baru sekali je cash out...yang kedua tak cukup kuoata lagi haha...

    BalasPadam
  18. ok la..saya first pun belum lagi. ahahhaa

    BalasPadam
  19. Fiza baru ja kumpul 69 sen.sob3

    BalasPadam
  20. Wah...syioknya..boleh topup budget raye nih..hoho

    BalasPadam
  21. Lya..bestnyee..tahniahh...alhamdulillah..semoga makin murah rezeki ye..

    BalasPadam
  22. akak dh leh cashout tp sje je smpn mls nak cashout

    BalasPadam
  23. tahniah lya.. husna kena usaha lebih lg nih.. huhuhu..

    BalasPadam
  24. wahh...bestnye kak lya... rezeki berbloger kak lya..alhamdulillah .

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign