Halaman

Penghargaan : Rezeki Pagi Jumaat Top Komen Blog Ourmemoria

Asha Lya | Julai 11, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum

Alhamdulillah masih di beri nafas dan kesempatan
untuk kita sama-sama menikmati berpuasa di  
hari Jumaat yang serba indah ini.
Tak dapat di gambarkan keadaan Saudara kita yang
berada di Gaza.Hanya doa mampu kutitipkan buat mereka.
#Prayforgaza#


Pagi tadi Lya terima bungkusan hadiah
dari blogger Hafiza .Thank's fiza Lya suka hadiah ni
boleh tambahkan ilmu.Ada pelbagai doa didalamnya.
Insyallah Lya akan amalkannya.


Comelkan.


Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. tahniah lya..semoga murah rezeki lagi

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah murah rezeki lya :)

    BalasPadam
  3. Alhamdullillah.. dah sampai.. terima kasih Lya kerana sudi memberi komen di blog Fiza...

    BalasPadam
  4. bagus ni kasi hadiah macam ni.. orang baca pemberi dapat saham. huuurm next time CT nak kasi something similar mcam ni lah..

    CT ada buat giveaway..
    mai jemput tengok kalau sudi boleh join jugak.. CT follow sini..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    BalasPadam
  5. dtg sini..wuih..dpt hadiah..thniah!

    BalasPadam
  6. alhamdulillah
    rezeki tu
    tahniah

    BalasPadam
  7. tahniah lya..boleh amal selalu..inshaAllah..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign