Halaman

Jika....

Asha Lya | Julai 10, 2014 | 19Komen | >
Assalamualaikum


Jika berkesempatan Lya akan layan blog berjam-jam...
Jika berkesempatan Lya akan buat entri siap-siap dekat draff...
Jika berkesempatan Lya akan blogwalking...
Jika berkesempatan Lya akan join mana-mana segmen yang mudah-mudah...
Jika berkesempatan Lya akan follow blog cari kenalan baru...
Jika berkesempatan Lya akan edit-edit blog biar pun tak cantik hheee...
 Jika berkesempatan Lya akan baca satu-satu entri dan komen...
Jika berkesempatan Lya nak jadi full time blogger..boleh ke gitu...




Cantik kan pemandang hijau..perkampungan sekitar  Kota Kinabatangan


Wassalam

Terima Kasih

19 ulasan:

  1. byk betoi jikanyeee...tp jika tu menjadi nyata..alangkah bestnyeee kan,,,

    BalasPadam
  2. salam.....jika jika jika.........jika jika..dan jika...hehehehe :P

    BalasPadam
  3. In shaa Allah lya...''jika'' tu akan menjadi pasti kalau usaha hehe...cantiknya...teringin nak pegi sabah huhu...

    BalasPadam
  4. jika aku mampu...aku akan BW habisan..hihi...ingat singgah klik nuffnang....tapi mereka tido pula :)

    BalasPadam
  5. Jika berkesempatan , dayah ingin menjejakkan kaki ke Kota Kinabatangan . Jika berkesempatan , dayah ingin selalu datang ke blog ni . hikhikhikkk . Baca "jika berkesempatan" banyak sangat sampai terbelit lidah . :D

    BalasPadam
  6. seronoknya jika kesempatan jadi kenyataan...:)

    BalasPadam
  7. Jika dengar azan maghrib, jangan buang masa,lekaslah berbuka puasa

    BalasPadam
  8. tak paa lya setiap org ada komitmen yg perlu diutamakan..:)

    BalasPadam
  9. itulah same juga acik pun cm tu jugak

    BalasPadam
  10. takpaa..mesti ramai yg faham kekangan masa tersebut..
    singgah dari blog kak mia..:)

    BalasPadam
  11. Jika teringat akan Lya ..Kak Lya akan TERJAH Sini ..hehehee

    BalasPadam
  12. Kak Lya singgah menabung mr nuff

    BalasPadam
  13. semuanya jika..in sha Allah semua boleh jadi andai diizinkanNya..
    pemandangan tu memang cantik..kehijauan alam..

    BalasPadam
  14. Betui.. jika berkesempatan kan... Fiza pun hari nie baru nak BW semula..
    New Zealand Malaysia.. sejuk je tpt nie..

    BalasPadam
  15. jika aku kaya......bila aku kaya...

    BalasPadam
  16. In shaa Allah... semoga dipermudahkan segalanya & tercapai apa yg dihajatkan... aamiin.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign