Halaman

Riview Majlis Perkahwinan Asha Lya & Md.Faizal : Busana Pengantin

Asha Lya | Julai 11, 2014 | 19Komen | >
Assalamualaikum



Ehhh ada lagi plak kan cipisan sekitar majlis
kawin Lya yang tertinggal.
Ini part baju.Ermm baju Lya biasa-biasa je.
Tak ada vougenya kihkih.
Janji selesa di pakai cantik cukup sudah.





Biru baju sanding & pink baju malam merenjis.
Baju ni Lya sewa sekali dengan pelamin dekat butik pengantin.
Sila komen cantik tak cantik tak ????
Harga memang sangat-sangat berpatutan.
Yang punya butik pun memang sekampung dengan Lya.
So bolehla dapat harga sekampung.



Ini plak baju nikah.Lya buat kat kedai sekali dengan baju melayu lelaki
Harga bawah RM150..Kira berbaloi juga la.Ingat senang ke nak
jahit baju yang ada border lace. Ampun Lya nak menjahit beadsnya pun
rasa nak menangis.Baju nie dah jadi koleksi Lya.
Yang dress kat dalam tu boleh pakai nanti Lya renovate hheeee






Itu la aje baju Lya.Next untuk majlis bertandang kat tempat
lelaki nanti Lya cerita bila suda tiba masanya hheee.


Wassalam


Terima Kasih

19 ulasan:

  1. suka yang pink tu..cantik sangat!

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. simple but nice... orang skrg kahwin senang jer... pakai apa pun boleh... kalau dulu2 kena bersongket bagai... tebal dan panass

    BalasPadam
  4. cantik lah lya baju2 tu hehe...

    BalasPadam
  5. cantik wpun simple..pandai jahit sendiri lak tu..pakej =)
    Jemput singgah dan folo blog http://mizzjulingair.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Lawa sangat baju biru yang atas sekali tu! Sukaa!

    BalasPadam
  7. Baju Melayu bermanik ke tu?
    Cantik.
    Baju melayu lelaki sekarang dah boleh lawan baju kurung :)

    BalasPadam
  8. Cantik & penuh kenangan tu.. :)

    BalasPadam
  9. Lagi cantik masa Lya pakai ari kawen tuu ..cantik sangat2 ..

    BalasPadam
  10. Lya memang minat warna biru ka?hehee smua cantik2..lawa ^^ Nanti review laju2 k belah lelaki pula.

    BalasPadam
  11. Cantiknya semua outfit wedding Lya :)

    BalasPadam
  12. cantik baju2 yang lya pakai.. mungkin kena kut dengan tuan empunya badan.. :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign