Halaman

WW : Shopping Card

Asha Lya | Julai 09, 2014 | 23Komen | >
Assalamaulaikum

Rasanya dah lama Lya tak wat entri WW.


Antara yang masih ada..Ada sesetengah sudah tercicir entah ke mana


Nota : Hobi suka kumpul point banyak-banyak lepas tu reedem hheee


Wassalam

Terima Kasih

23 ulasan:

  1. Dik An ada watsons je hehe...

    BalasPadam
  2. akk tak byk kad shopping sbb tak selalu shopping

    BalasPadam
  3. banyak dah kad,akak letak berasingan dengan wallet..takut wallet penuh sangat..

    BalasPadam
  4. rajin nyer kumpul card shopping...untung ler boleh redeem

    BalasPadam
  5. ada watson aje juga..ehh ahli tuppaware dpt berapa % potongan??

    BalasPadam
  6. Zara pon ada kad2 ni,, kad servay ngan golden Zara pass ngan mak, mak slalu bli brg kat sana.. heheh

    BalasPadam
  7. akak pun sama lya.. lebih2 lagi point bonuslink..=D

    BalasPadam
  8. seronok la depa bleh redeem ihihih ;-)

    BalasPadam
  9. wah.. best tu.. teman selalu gak kumpul.. pastu bila dah banyak kad lak hilang.. tak sempat nak redeem.. hwaaa

    BalasPadam
  10. org yg bijak shopping jer pandai gunakan kad nie.
    shark mmg x pandai ler nk collect2 nie.
    tau byar jer.
    hehe

    BalasPadam
  11. salam. hahha..sy ada watson ja :D

    BalasPadam
  12. Wahh kira byk la ni Lya ..Kak Lya takder byk pon cuma kad yang anak2 punya jer banyak ..

    BalasPadam
  13. Seronok shopping kan ..boleh tukar mata ke hadiah menarik ..rezeki jugak tu ..

    BalasPadam
  14. tak larat nak collect kad membership..huhu

    BalasPadam
  15. wah..byknya kad..sha yg bnyk kad sim yg xpakai ja hahaa

    BalasPadam
  16. Akak pun suka kumpul point then redeem

    BalasPadam
  17. Untung bila membeli ada peluang kumpul point... :)

    BalasPadam
  18. banyak kad tu..ni dah jadi isteri ni...nanti ada la kad jusco, tesco,giant,mydin..hihi

    BalasPadam
  19. akak pon suka gak gumpul kad bagai nie...beli barang ambil point lepas tu tukar brg makanan..hahaha..

    BalasPadam
  20. Fiza pun kalau jd customer tetap mst akan buat kad terus... kumpul2 point.. dpt redeem barang..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign