Halaman

WW : Duit Raya

Asha Lya | Julai 09, 2014 | 23Komen | >
Assalamaulaikum


Sapa nak duit raya meh datang beraya ke umah Lya hheee
Lya tak pandai nak design sampul raya beli je yang readymade suda.





Wassalam

Terima Kasih

23 ulasan:

  1. nak nak..bagi no akaun boleh?? kahkahkah...

    BalasPadam
  2. sampul raya camnie miza kadg2 tersalah tgok ingt duit..hehee

    BalasPadam
  3. Sis, jemput drop url blog kat Mister Linky's saya - to ease blogwalking.
    http://drshikinzainal.blogspot.com
    (jika belum)

    BalasPadam
  4. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    BalasPadam
  5. wah sampul duit raya..luar duit dalam pun duit :)

    BalasPadam
  6. nih bleh buat konpius...hahaha

    BalasPadam
  7. em rumah sbelah mana..sha nak pungut duit raya nnt hihih

    BalasPadam
  8. Alaaaa jauh lah lya...kalau dekat pasti ke rumah lya...hehe...dik an tak keje lagi boleh lah kan dapat duit raya hehe...

    BalasPadam
  9. Wahh... jngn sepah2 sampul tu, nnti org ingat duit juga hehee.. :D

    BalasPadam
  10. tak nak sampul je.. nak sekali dgn isinya... kurang2 pun RM10 hehe

    BalasPadam
  11. Wah...dh ready dh sampul raya dia...Saya belum ada lagi..tggu bank dkt bwh ni bukak kaunter baru serbu...kiki

    BalasPadam
  12. akak pun guna sampul y sedia ada..kalo ada y free lagi bagus..hehe..tak kosa nak design kad raya ni..rugi kot..

    BalasPadam
  13. cik akak nak kaler merah..tak pun purple gitu..hihi

    BalasPadam
  14. Jangan lupa duit raya tuk Akif jugak yerr anty Lya ..
    Akif tunggu tauuu duit raya dari anty Lya ...

    BalasPadam
  15. Sama la kak Lya pon beli jugak ...senang citer hehehee ..tak nak la pening2 kepala beli jer senang ..Tapi tahu ni tak beli sebab yg tahun lepas punya dah banyak yg belum guna pon berlambak2 lagi hehehe ......

    BalasPadam
  16. Nak.. nak.. tak kira had umur la kan.. hehe

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign