Halaman

7 things you should know about Asha Lya - Versatile Blogger Award

Asha Lya | September 08, 2014 | 17Komen | >
Assalamualaikum

 
Sebelum terlebih-lebih kelewatnnya.
Ini minggu yang paling sibuk.
Nak siapkan juga entri ni. Dah dua blogger yang tag.
Di sini..Tak maw hutang-hutang entri hheee..


 
Versatile Blogger Award



Syarat-syaratnya :



Thanks the nice fella who gave you this award ;)
Include a link to their blog
Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly.
Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award
Tell the person who nominated you with 7 things about yourself



Mengenai diri Lya (ada ke yang nak taw hihi perahsannn):


1.I'm Married - Lya baru je mendirikan rumahtangga pada tanggal
05.06.14. Friday dah genap 3 bulan alhamdulillah.
 Kiranya masih kategori pengantin baru lagi la bah tu kan hihihi.


2. Pemalu dan pendiam - Lya memang jenis pemalu dan pendiam.
Kalau dengan orang yang tak berapa kenal. Lya jarang nak ajak borak.
Malu sesangat tak tahu la kenapa memang sejak azali lagi dah macam tu.


3.Suka kucing - Lya memang suka sangat kucing.Kalau kat kampung Lya
memang banyak sangat kucing.Tapi kucing kampungla.


4.Seorang yang simple - Lya akui memang tak pandai nak bergaya dari segi
pakaian atau pun make up. Lya ni biasa je bab pemakaian.
Pakai je apa yang ada janji kemas dan bersih.Kalau bab make up Lya lebih selesa
guna bedak kompek, foundation dengan lip gloss je. Dah cukup dah tu


5.Suka menjahit - Dulu masa zaman sekolah Lya niat nak
ambik jurusan Jahitan tapi cikgu bagi jurusan lain pulak dah.Tapi tak apala
Lya belajar menjahit sendiri. setakat jahit baju kurung untuk sendiri pakai tu
boleh dikategorikan boleh la.


6.Anak bongsu - Tapi bukan anak manja taw..Lya sejak dari
kecil Lya dah biasa hidup berdikari. Berdiri di tapak kaki sendiri.
Selalunya kalau anak bongsu di katakan anak manja (bagi Lya owhh tidak kami
di layan semua sama rata)


7.Suka baby - Sapa yang suka baby kita geng hheee...Suka sangat
cium wangi baby. Baby kan suci bersih. Mudahan ada rezki baby buat Lya  dan suami.
Kehadiran insan baru yang paling di tunggu-tunggu Amin



Ok la tu je kot berkaitan dengan diri Lya. Nak cerita lebih-lebih
nanti bosan plak kan. Begitula serba sedikit berkaitan dengan diri Lya.
Tak nak tag sesapa. Kalau ada yang nak wat entri macam ni dipersilakan hheee



Wassalam



Terima Kasih

17 ulasan:

  1. oo..selamat pengantin baru lya...baru tau nih. tahniah n moga bahagia ke akhir hayat.. :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum dan salam singgah isnin dik Lya...baru tau Lya anak bongsu akak pula anak sulung...Akak pun pemalu dan pendiam orangnya...

    BalasPadam
  3. Hai pengantin baru! Aminnn..moga2 murah rezki dianugerahkan anak. :)

    BalasPadam
  4. Moga murah rezeki dan cepat dapat baby..

    BalasPadam
  5. in shaa Allah pasti ada rezeki buat lya...amin :)

    BalasPadam
  6. sama la kita anak bongsu..tpi xmnja pun..huhu..

    BalasPadam
  7. sedikit sebanyak mengenali lya

    BalasPadam
  8. alamak..kita lupa la kita pun kena tag

    BalasPadam
  9. salam. pemalu dan pendiam? sama la kita hehhee

    BalasPadam
  10. Ada bbrpa prkara kta sama.. :)
    Moga ada rezeki lya tuk dkung bby sndiri lpas ni.. Jgn rsau tau.. :)

    BalasPadam
  11. ooo ank bongsu...ptutla nmpk mcm manja sket..heheee

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign