Halaman

Guna Digi Easy Prepaid

Asha Lya | September 04, 2014 | 25Komen | >
Assalamualaikum


Al-kisahnya entahla Lya di mana silapnya.
Nombor digi Lya sebelum ni tiba-tiba linenya bertukar
jadi " Emergency Call Only ".
Sudah Lya call kat digi helpline tanya pun diorang suruh pergi 
digi center plak.Adehh malasnya nak berurusan 
dekat sana tu leceh


Sementara ni paksala beli nombor baru plak.
Aishhh so pilihla Digi Easy.Nak guna line lain
fikir bajet lagi.Bertabah je la wat masa ni.


Guna digi kebanyakan kluarga, rakan-rakan pengguna digi.



Wassalam

Terima Kasih

25 ulasan:

  1. nak kena pergi center tu yang malas kan...

    BalasPadam
  2. nak settle sana sini tu yang aduhai...

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum dan singgah pagi dik Lya..akak pun baru guna digi easy prepaid sb boleh daftr 3 no utk free kol dan sms...hehe

    BalasPadam
  4. Boleh pulakl macam tu ye? akak pakai DiGi gak ni...

    BalasPadam
  5. nampak 2,3 hari ni ramai yang buat entry digi..ni yang buat rasa nak tukar no nih..heheh

    BalasPadam
  6. camne leh emergency call je ek?emm.. saya pengguna celcom..(malas tukar lain)

    BalasPadam
  7. salam.berapa rate digi untuk call ye? sakit hati ngan maxis sebenarnya..
    jomsinggah blog sy dan checkout magic number ! ^_^
    http://sihatitubahagia.blogspot.com/2014/09/magic-number.html?zx=e45e31a2cc44fde

    BalasPadam
  8. Nampaknye macam ramai je pakai digi. Huhu. Ana still selesa pakai line u-Mobile.

    BalasPadam
  9. tak guna digi..report lah center..maybe ada masalah..

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum..asha lya,

    mselim3 pakai maxis.. digi termurah cuma tak tahu servis ok ker tak.. tak pernah guna digi...

    mselim3

    psl: datang daripada blo khir... visit sini...

    BalasPadam
  11. okaylah tu dari takde..digi memang murah

    BalasPadam
  12. Saya juga pengguna setia digi... :)

    BalasPadam
  13. salam. sy guna digi prepaid ja dear hehehee..

    p.s menabung sony

    BalasPadam
  14. Sekarang ni ramai yang sibuk menggunakan Tone Excell sebab nak buat duit dalam segalanya. Mentaliti busnes kot. Hehe.. Tak pernah guna Digi, masih stick dengan Celcom X.
    Post terbaru saya: Satu Ulasan Panjang: Buat Duit Dengan Survey Online

    BalasPadam
  15. Saya juga pengguna DiGi.
    Bagi saya DiGi Celcom Maxis memuaskan cumanya rate saja berbeza

    Singgah dari blog kak Mia

    BalasPadam
  16. digi best utk online..kathy pun baru guna digi khas untuk on9..

    BalasPadam
  17. susahlah mcm tu kan lya...dik an celcom dengan maxis je hehe...

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. Pkai digi klau nk buat call ke no. Lain Murah x?

    BalasPadam
  20. kawan2 saya ckap kalau on9 guna digi sangat laju.. mantap oh..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign